• +18
  • İlişkide haz

Kızlar ilişkide hazzı artırmanın püf noktası nedir ve erken boşalma sorununu nasıl giderebiliriz doğal yöntemleri var mıdır spreyler enfeksiyon yapıyor

forumgurmesi bence sık ilişki uzun ön sevişme çok etkiliyor süreyi kadınlar zaten zevkin en büyük kısmını sevişmeden alıyor diye okuyorum genellikle bende de öyle

forumgurmesi düzenli ilişkiye girmek ve stressizlik canım. Bunlar olmuyorsa zaten erken boşalmalar başlıyor haz bitiyor. Ortama kendinizi ayarlayın. Mesela işte sabahtan gecenin sinyallerini vermeye başla işte gece fantezilerle heyecanı arttırabilirsiniz. Eşine fantezilerini sor aynı şekilde sen de söyle açık ve net olarak(bunları konuşurken bile zevke geldiğini göreceksin🌝) fantezileri gerçekleştirmek için gün içinde küçük sex atakları olabilir yani heyecanlandırıp şimdi olmaz gibisinden🫢 birlikte duş almak, farklı mekanlar denemek gibi gibi çoğaltılabilir. Bu arada eğer ki stres yaşatan bir durumunuz varsa tabi bu durumların hepsi yarım kalacaktık ve erken boşalma olacaktır. Önce bu durumu çözmek bunların yolunu açar.

forumgurmesi erken bosalma sorununu hic bisey cozmez sadece erkek kendisi çözebilir
      1- sık ilişki
      2- hakimiyeti kafada tutucak yani erkek isterse kendini tutar hersey onda bitiyor kontrol edicek baska da caresi yok

• momd bunu yanıtladı.

forumgurmesi haz konusuna gelince bana göre haz almak ilişkinin kalitesine sevgisine saygısına bagına baglı. eşimi sevmesem sorunlarımız cok olsa iletişim vs olmasa asla haz almazdım ama eşimi seviyorum o da seviyor iletişimimiz bagımız kuvvetli ve birlikte yaptıgımız hersey cok keyif veriyor cinsellikte bir nevi sevgi patlamasıyla oldugu için dkdkd cok keyif veriyor

• mca bunu beğendi.

forumgurmesi düzenli ilişki olmalı, ön sevişme mutlaka olmalı, o an kafanda hiçbir şey olmayacak canım sadece ana odaklanacaksın zevk almaya bakacaksın

forumgurmesi kendini tamamen bırakıp sende dans eder gibi seks Yaşarsan erkekte bitsin istemez ve olabildince kendini tutar eğer ypgun stres sıkıntılı değilse yorgunlul stres etkiliyor haaa erken bosalırsa dedim gibi aranız tatlı hoş sohbetli ise yorgunlul stres yoksa ikinci iliskş olur o daha uzun sürer. Erkek kendini rahatlatmak için harekete geçiyor ama kadın sadece adamın aktif olmasını istiyor ilişkşde hareket etmez zevk aldını hissettirmezse haz alınmaz erkek sadece kendini rahatlatır bence

rouge_ aslında bence kadına da bağlı eşimde vardı erken bosalma kendini tutuyordu bende iliskşde aktifsem devam ettiriyordu ama kafaya takıyordu ne oldu bilmiyorum iliskş süresi uzadı erken bosalöa azaldı hataa geçen bende ona ortam hazırladım masaj falan giyindim korkular ama her yere yani ve bende iliskş de aktif davrannınca önsevişme kesmeden devam ettik bir buçuk saat sürdü çok şaşırdım. Anladım ki kısa ön sevisme kadın da hareketsiz olunca sadece rahatlama odaklı olunca kısa sürüyormuş. Ben ne kadar canlı oldukça o o kadr uzatmak istedi en son ben yeter demeye başladım

momd bunun kadının aktifligiyle alakası yok ki şöyle bisey var kadın ölü gibi yatarsa adam da tabi işini bitirme odaklı olur ve bitirir hızlıca ama bunun senin dedigin aktiflikle alakası yok çünkü sen aktif olduğun için eşin daha cok zevk alıp yine daha erken boşalabilirdi bunun dedigim gibi erkekle alakası var kafada tutabilmesi gerekiyor ki sende yazmıssın demekki kafada cozmus işi yani post sahibi aktiflesirse eşi erken bosalmaya devam edicek adamın kendine hakim olmayı öğrenmesi gerekiyor

• momd bunu yanıtladı.
          • mca bunu beğendi.
            • Düzenlendi

rouge_ valla naptı bilmiyorum ama kafaya takıyordu bana öncesi gün bugün yorgunum bana bulaşma dedi şaka yaparak bende kızdım sana artık bulasmıom ki dedim cidden yaklaşan ben olunca tavlanmayı bekler gibi yorgunlu yoktu iyi dinlenmişti ve sonra ki gün bana dediki maçtan sonra masaj yapar mısın olur dedim eve geldi ortam hazırladım çağırdım odaya bi şaşırdı masaj yaptım vs sonra gerçekten bende ilk kez ona odaklı oldum yani normalde çekinirdim ben tabi yinede aktiftimama bu kez çok başka olcam kafam rahat olcak dedim aynı şekil oda fark ettim şu sevişme olur bırakır ilişkiye devam ederdik ama bu les sonuna kadr sevişme devam etti ve erken bitmesin diye ara ara sadece sevişme olarak devam etti. Sanırım ben vücudumu ve kendimi iyi tanımaya başladım oda aynı şekil kendini daha iyi tanımaya başladı bide onu da yani kafam boş su ayıp olur mü utanırıö falan bunları kafada sildim. Ama erken bosalsa bile devam edede bilir gibi normalde öyleydik. Bide ben bu kes eşime karşı daha farklıydım o yüzden bitsin istemedi. İlk kes çok çok başka yaşadık

momd utanma işi bende hic olmadı ya bastan beri keyif alıyorum çünkü her zaman söylüyorum ilişki yasamak için yasamadık hic bir zaman hep sevgiyle basladıgı için keyif alıyorduk ikimizde sizinkide belki gec olmus ama sonunda fark etmiş el atmıssın bunu cogu kadın yapamıyor hala utanan kişiler duyuyoruz okuyoruz ben bunların hepsini iletişime bağlıyorum iletişimi yeterince olmayan ilişkiler hep cinsel sorunlar yasıyor ama nedense herkes bunu pozisyona vücudunu tanımamaya adamın erken bosalmasına vs bağlıyor halbuki altta yatan neden cinsellikle alakalı degil

• momd bunu yanıtladı.

rouge_ evet doğru aslında bende utanma söyle sevgili iken sarılırken bile manaım artardı kibar öperdim bir buçuk yıllık evliyiz çok olmadı aslında ben istekli olduğumu gösterir tepki verirdim ama çekingenlikte vardı içimden gelenleri direk yapamazdım veya odaklanamazdım sonra yavaş yavaş kendimi tanıdım ve değişmeye başladım dün normalde yanında şort saten takım giyerim ama gecelik daha zor bu kez direk daha güzel gecelik giydiö biraz başta çekinecek gibi oldum sonra kendimi saldım içimden nasıl geliyorsa öyle davrandım tamamen serbest tamamen tepki baya rahat davrandım. Sanırım artım bişeylerş aştım aştık zamanla onu ve vücudumu tanıdım oda aynı şekil. Bu konularda eşimle hep konuştum sevhi olsada ben karakter olarak daha çekinen bir insanım ve hiç cilvem yoktu kütük gibiydim bence bu konularda sorun varsa eş ile konuşulmalı ben evlendirsem bu yana bu konuda konuskanım istiyorsam harekete geçerim ve sorunum var sa eşime derim

rouge_ doğru altan yatam nedenler stres yorgunluk adam dışarda yorgun argın stresli ve uzun süre ilişki olmayınca erken nosalma oluyor sadece rahatlama odaklı ise aynı şekil sevilme bırakıp sadece rahatlama geçerse aynı şekil erken bosalma oluyor. Bazı pozisyonlarda kadın daha çok haz alıyor belki oda sebeptir yani bazı pozisyonda ben de tepkisiz kalırsam isterse bir saat sürsün gram bişey olmuyor.