dilaraakkaya benim de 18 aylık daha bu saat oldu yeni uyudu dişi hastalığı bitmiyor çok zor bir tane daha istemiyorum Allah isteyene versin inşallah her saniye düşünüyorum ilk gebeliğimi adetimden 4 gün önce testle öğrenmiştim 14 gün geçince test yapıcam sende haber ver canım Allah korktuğumuza uğratmasın

hzl123kk ya bizde prezervatif kullanıyoruz ama her ay gecikme olsa kalbime iniyor

pinochio asla korunma yöntemi değilmiş onu anladım

hzl123kk benım bugün 14 gün oldu geceli test negatıfte yarın regl olmam lazım eger gelmezse testı tekrarlıyacam bakalım

hzl123kk sende haber ver canım ben yarın testı tekrarlıyacam cünkü adetım gelmedı

dilaraakkaya canım benim bugün 11. gün oldu teste çıkar mı bilmiyorum o yüzden almadım test

dilaraakkaya ella gecikme yapıyormuş diye biliyorum kanda ne zaman çıkar acaba kan versek kızlarrr 10 günden sonra beta hcg yükselir mi

hzl123kk tekrarladıö nehatıftı sımdıde elımde ovülasyon testı vardı onu yaptım çift cizgi

hzl123kk ama ıdrarımı yaparken kendımı sıldık hafıf kan geldı pembe bılemıyorum adet mı olacam

dilaraakkaya test negatifse adettir bence bende test yaptım negatif ama daha 8 gün var adetime yarın kan vereyim diyorum