Offf kızlar prezervatif ile korunuyoruz içinde kaldı ve akmış hepsi eşim ella almaya gidiyor 18 aylık bebeğim var daha rahatlayamamışken 2. Çocuk istemiyorum Allahım nasıl böyle bir hata yaptım 😥 çok kötü durumdayım şuan inşallah korur

Kızlar kimse yok mu lütfen yazın kafa dağıtmaya ihtiyacım var

Ay sonuna kadar bekleyemem test yapmak için kaç gün geçmesi lazım 10 gün sonra çıkar mı

hzl123kk ilaç aynı gün etki etmeye başlıyo sen kesinlikle iç merak etme hiçbirşey olmaz

Eşim gitti bekliyorum 1 saat olmadan içicem inşallah etki eder

Moonlight_ hahaha canım yok trafik kazası değil tercih ederdim diyormuşum tövbe haksksk içtim şimdi hapı Allah yardımcım olsun asla istemiyorum bebek oğlum şuan ayağımda uyuyor başım çatlıyor daha birini büyütememişken ikinci rabbim iyisini bilir ama isteyene nasip etsin

hzl123kk allahim tüm kazalardan korusun insallah😅🙏🏻
        Insallah gönlünden gecen olur canim
        @Oluyorumanlasana yorumunu okuduktan sonra bi sok gecirdim 🤣🤣ama cok nadir yasanan biseydir sen sansli kisima düsersin insallah 🙈🙏🏻🌸

dilaraakkaya benim de 18 aylık daha bu saat oldu yeni uyudu dişi hastalığı bitmiyor çok zor bir tane daha istemiyorum Allah isteyene versin inşallah her saniye düşünüyorum ilk gebeliğimi adetimden 4 gün önce testle öğrenmiştim 14 gün geçince test yapıcam sende haber ver canım Allah korktuğumuza uğratmasın

hzl123kk ya bizde prezervatif kullanıyoruz ama her ay gecikme olsa kalbime iniyor

pinochio asla korunma yöntemi değilmiş onu anladım

hzl123kk benım bugün 14 gün oldu geceli test negatıfte yarın regl olmam lazım eger gelmezse testı tekrarlıyacam bakalım

hzl123kk sende haber ver canım ben yarın testı tekrarlıyacam cünkü adetım gelmedı

dilaraakkaya canım benim bugün 11. gün oldu teste çıkar mı bilmiyorum o yüzden almadım test

dilaraakkaya ella gecikme yapıyormuş diye biliyorum kanda ne zaman çıkar acaba kan versek kızlarrr 10 günden sonra beta hcg yükselir mi

hzl123kk tekrarladıö nehatıftı sımdıde elımde ovülasyon testı vardı onu yaptım çift cizgi

hzl123kk ama ıdrarımı yaparken kendımı sıldık hafıf kan geldı pembe bılemıyorum adet mı olacam

dilaraakkaya test negatifse adettir bence bende test yaptım negatif ama daha 8 gün var adetime yarın kan vereyim diyorum