ayazz 123456678 bende çok seviyorum bu diziyi ama evde arka sokaklar açık oluyor onun için ben telefondan takip edebiliyorum. Bende dört gözle merak ediyorum sahneleri
_Kumsal 123456678 ay artık çok sıktı özellikle Apo’nun çok iyi bir adammış gibi her bölüm ahlak dersi vermeside çok ironik. 🤷♀️ Nursemanın gereksiz agresifliği de aynı şekilde.
elifdedimbededim 123456678 dursema ya aşırı sinir oluyorum. Bokunu çıkardı. Mustafa da iyi ki bi deli rolü yakıştı dedik iyice mala bagladı
Moonlight_ 123456678 nursemayi sacindan tutup sürüklemek istiyorum artik ay gül gibi kocasina yazik etti bi kendisine gelse artik 🙄
Cicekliperde Moonlight_ valla sıktı. Tam mutlu olacak dedik. Yine saçmaladı. Saçmalamak deyince de nursema
Moonlight_ Cicekliperde aynen öyle ya bide evde bana ihtiyaclari var diyor halbuki herkes gözünün icine bakiyor gitsin diye 🤣
kaardelen 123456678 Ay izledim ama en çok Mustafa’yla Nilay’a üzülüyorum 😂 Çok güzellerdi özellikle Mustafa’nın savunmaya geçmeleri eşini koruması falan. Şimdi Deccal kesildi başımıza
Etipetito 123456678 Bana göre eski tadı yok ben kesin final olur sanıyordum pembenin ölümünden sonra ama sezona gidiyor yine saçma 😁