Kızlar selam. Ben bi salaklık yaptım kendime bile inanamıyorum hala. İnstagram da kisso diye bi parfüm gördüm sürekli karşıma çıkıyordu. Hadi alayım dedim normalde asla almam bilmediğim yerden. Sayfada net sitesi vardı ordan sipariş verdim kapıda ödeme seçtim sonra sizi arayıp onay alınacak dedi sayfa. Hemen bi numara aradı 0531 le başlıyor adres sordular onaylandı sonra siparişi onaylıyor musunuz dediler bende gevşek gevşek evet dedim onayladım. Şimdi ne sayfaya ne telefona ulaşılmıyor aradım kapalı. Sonra şikayet var a bir baktım herkes şikayetçi herkes kredi kartıyla ödeme yapmış ben kapıda ödeme istedim ama benim korkum telefonda telefon numaramı ve adresimi verdim üstüne onaylıyorum dedim bir sıkıntı çıkar mı acaba ya nasıl böyle bişey yaptım bilmiyorum eşime diyemedim kıyamet kopacak bilgisi olan yazabilir mi kalp krizi geçiricem resmen
Aciiil bakar mısınııızzz
Kızlar görürseniz yazın lütfeeen
kaleli banka hesablarini kontrol et durdur bir müddet bilemiyorum ki numara dan herşey olabilir
Kredi kartım falan yok bi tek hesap kartım var boş o da
kaleli
Ne tür bir dolandırıcılar fikrim yok, aklımıza gelmeyen her şeyi yapabiliyorlar. Siz eşinize durumu anlatın, bilgisi olsun.
belladonna evet anlatacağım ben de bilmiyorum çok korkuyorum
kaleli bende Instagram’dan 2-3 pantolon sipariş verdim meğer dolandirciymis bütün bilgilerimi aldı. Sonra kargoyu almadınız diye mesaj geldi sonra güya avukat icra Micra mesajları geldi 40 lira kargo ücreti için icraya verecekler miş. Biz sordurduk avukata bunlara itibar etmeyin demişti. Bana mesaj atmaya devam ettiler WhatsApp tan SMS ten her yerden engelledim.