OzlemAx Seven insan her haliyle sever.Senin için senin canından kanından evlat dünyaya getirdim söyle.Boş boşuna almadım bu kiloyu söyle.Susma söyle söylemezsen kendini daha kötü hiss edersin.Bu kilolar gelip geçici ben bunları eninde sonunda vericem eski halime geri dönücem amma sen bunu söylediğin için utanıcaksın.Eşin ne kadar da sakin söylersede söylesin bu sözler bi kadın için gurur yıkıcı.Belki bunu söylediyinde bi nebzede olsa eşinin fikri değişir.
Yardımmm Edin "UTANGAÇLIK"
OzlemAx 6 senleik evleyim yeri geliyor bende utanıyorum benim kilom var 2 çocuk bir de tekrar hamilelik..hele gündüz ilişkiye girmeyi hiç istemezdim çok utanırdım kocamdan bilmiyorum neden olurdu ama şimdi oyke değil saldım çayıra 😂 aslında uatnilacsk birşey degil sonuç olarak esin o senin o ana bırak kendini tadını çıkar hee hala gelir bazen utanırım çekinirim ama o anın tadını çıkarmaya bakarım.. hiç dert etme seven her türlü sever kilonu dert edip durma akışına bırak herşeyi emin ol sende esin de daha mutlu olursun öyle
OzlemAx ayyy canım neyden utanıyorsunuz ki bu kadar giyinikken de çıplakkende aynı kilodasın ne fark ediyor ? eşinin yanında rahat etmeyeceksen kimin yanında edeceksin ki ? Arada benim kilomlada şakalaşır eşim ama umursamam kilo benim kilom ben kendimi böyle seviyorum kimene ki . Zayıf olmak kadar doğal bişey kilolu olmak . Karşınızdaki insanı bu kadar yükseklerde görme o seni sevmiş beğenmiş evlenmiş , kimse dört dörtlük değil . o senin kocan utanma boşuna 🥰
deleted_4033 doğrusunuz 🙂🙂
Ah canım benim bende eskiden sen gibiydim benimde doğumdan kalma koca bir göbeğim var gören beni 9 aylık hamile sanıyor 9 senedir o göbek benle gidiyor. Senin onu yenebilmen içininde eşinle bu konuyu konuşman lazım bende esiminyanjnda giyinmez soyunamazdım hatta iliskiye girmeden önce ışığı kapatır karanlıkta soyunurdum birgün kafam güzelken esime dedim ki benim bu halimi seviyormuşum dedim oda bana dediki ben seni her kmhalinle seviyorum sen farkındayım gobeginden dolayı benle çekiniyorsun ama ben senin kocanım mesela evlendikten sonra benim de gözüm yada başka bir yerimde bisi olsaydı sen beni sevmeyecekmiydin ben senin önceki halinide biliyorum ama ben seni kalbin için seviyorum bedenin için değil dedi ve ben o günden sonra hiç gizlemedim bedenimi eşimden yanı diyeceğim o ki gerçekle yüzleşmek en güzeli
Panter-pembe1900 aynen bende karanıkta Giyinip soyunu yorum 😒
OzlemAx aynen benimde 2 cocuktan sonra vicudumdan memnun degildim catlaklarim sarkintilarim ve koca gobegim var esime diyorum arada bir sen beni begenmiyorsun artik dime baksan halime hayir diyor olurmi hic benim halimide gormuyon mu sanki sende beni begenmiyormusun dedi ben seni seviyorum vicudunu degil dedi zaten hic cekinme yok tu bende halada yok direk soyunurum ilk gunden beri ogleydi hala ogle 🤣
Ya saten seviyorsa bütün kusurlarınızla kabul eder sizi sonuçta biz kadınlar bütün hayatımızı onlara adiyoruz çocuktan sonra hele ister istemez vücudumuz tamamıyla değişiyor sonuçta her kesin vucud yapısı bir değil kimisi 3 çocuk doğuruyor vucud hiç bozulmuyor bazilarida benim gibi ilk çocukça kocaman bir göbekle kala kalıyor
OzlemAx ben genelde tamamen çıplak olmayı terch etmiorm. Bence hiç seksi gözükmüorz çıplakken gizli olması daha güzel. mini gecelik yada fantezi kıyfetler hiç olmadı sütyenle faaln dururum yani 🙄🤷♀️ bnm de hafif sarkık göbegm var 160 cm 65kiloyum.herneyse vücut corabı alablrsın. Mesela gögüs ve genital bölgesi açık gecelikler var onlardan al gerisi ztn kapalı oluor. Yada gögüs altından bollaşan gecelikler al şık şık. Ve cıkartma adamın üstüne cıkıca dekolteni daha da açarsın ama göbek kısmı kıyafetle kapanmş olur ☺️ ben utanmıorm aslnda cıplak olmaktan. Ama seksi gözükmek istedgm için o tarz giyinip seks yapmayı istiorum. ☺️