Kızlar vallahi bıktım hayatımdan ya . Eşimin anneannesi var eşim seviyor onu tamam bu oğlu geliniyle yaşıyor . 3 ayda bi geliyor 10 15 gün kalıyor bende . Eşim benden habersiz gel gel diyor gelmesi bişe değil severim misafir ama bu kilolu bi tuvalete gider o kadar . Sabah olur onu yapalım şunu pişirelim . Dolma diye beynimi dikti 3 gündür yaptım baharat eksik suyu fazla söyleniyor . Börek yap poğaça yap . Markete git onu al yiyelim . 8 gündür temizlik yapamıyorum ben her akşam yatmadan evi siler süpürürüm . Temizlik yapcam derim dırdır başlar ben gelince mi aklına geldi diye . Bende her akşam temizliğimi yaparım ben siz yapmazsanız onu bilmem dedim .insanı çok sıkıyor bide horlama var gece asla uyku yok ama öyle böyle değil bide Amerikan mutfak ev koltukta yatıyor hemen arkada bizim oda . Benim kaderim bu anasını satim. Kaynanam kızı ya hergün niye gelmiyor bu oturmaya falan filan onun evinde kalmaz 😒

sizene allah yardımcın olsun bacım tez zamanda gider inşallah

papatyajfjdj koca kafalı benim koca çağırıp duruyor bizde kal gel gel diye . İnan sevgi falan kalmadı içimde yavaş yavaş çocuk için herşey gitsen biyer yok

Sende ona dört dörtlük hizmet yapma bebek gibi bakarsan tabiki hep gelir

sizene memnun olmadığı şeyleri yap beğenmiyorsan git demeye getir iyi agırlarsan mısır ambarında dadanmış tavuk gibi gelirler tabi😂suratından tavrından bilsin ama kocana belli etme🤫😄polyanacılık her zaman işe yarar