duo Ben yazı daha çok seviyorum . Sıcak , güneş ,deniz , mis gibi kokan çiçeklerrrr…. Ama sivrisinekler ☠️ kışı sevmiyorum . Hep hastalanıyorum. Siz hangi taraftasınız?
Moonlight_ duo sivrisinek arilar falan saymazsak 😅tabiki yaz🌞🏖🌸 kisida seviyorum ama her yer bembeyaz kar olunca 😍 Ilkbahari hic sevmiyorum alerjimden dolayi ciceklerden nefret eder oldum 🥺
momd duo ne yaz ne kış ben ilkbahar insanıyım. Ne sıcak ne soğuk hafif bir serinlik üzerimde bir hırka yeni tomurcuklanan ağaçlar cıvıl cıvıl
cananlcm duo bende yazıyım insanıyım ya insanın içi açılıyor yaz bi başka kışı hiç sevmiyorum kat kat giyinsek bile ısınamıyoruz yazın en azından serinlemenin yoları var 🌸🌼🌞
aynoluyonoluyo duo kıştan nefret ediyorummm😢😢 yazında ama böyle çok sıcak sevmiyorum sanırım ben sonbaharcıyım ne cok sıcak ne cok serin böyle tam tadında olsun😂
Bahtsizbedevi_ duo ne yaz ne kış ben sonbahar insanıyım ilkbaharıda seviyorum ama alerjim olduğu için onuda es geçiyorum
Elisam2022 Çok sıcak olmasın, çok soğuk da olmasın. Dışarı çıkacak kadar parka gidecek kadar olsun, denize girecek kadar olsun ama yakmasin hdjd