Ne yapıyorsunuz neden uyumadiniz
Bebişin emzirme saati yaklaşıyor duş aldım kendime bir kahve bir kitap seçtim arkadan güzel bir müzik ile keyif yapıyorum seviyorum bu saatlerde oturmayı sessiz oluyor her yer kısık sesle müzik açıp kitap okumak lise zamanından kalan alışkanlığım

biricik46 iyi akşamlar vallah bende bebegim i uyuttum aldım çayımı balkonda keyif yapıyorum bende, bu saatler çok güzel oluyor bende çok seviyorum sessiz 😌

lgrth hemen gel sana da yapayım bir kahve vakit bulmak çok zor iki gündür sabahliyoruz uyumuyordu bebeğim gaz sancısı vardı bugün dayanamadım yatmadan önce duş aldırdım baktım uyuyor bir kahve yapayım dedim yoksa iki yıldır bnde unuttum böyle güzel saatleri binde bir yaparım eşimi zorla ikna ederim çocuklara bakması için anca o zmn yoksa vakit bulmak ne kelime lavabo ya beraber gidiyoruz çocuklarla

biricik46 evet iki çocukla hele ki vakit bulmak daha da zorlaştı bende öyleyim valla WC’ye gidemiyorum artık 🥲 ama kendim için de bir şeyler yapmak istiyorum özendim inşallah teşvik eder beni de 🤩