Kızlar bugün adetim geçeli 2 gün oldu bnde sabah ilk idrarla artimed erken gebelik tedtini yaptım elimde o vardı silik şekilde çıktı üstteki test. Ardından gün içinde de days doctor gebelik testini yaptım ilk idrar değildi daha silik çıktı varmı yokmu algılayamadım ya bu tedtleri kullanıp yalancı pozitif verdimi artimede çok güvenemiyorum

![](https://)

napcan test markalarına göre yorum yapamayacağm ama iki testte de var görünüyor daha yeni olduğu için siliktir en iyisi kan vermek

TombulHatun tam 1 ay önce kimyasal gebelik yaşadım birazdaha bekleyip kan vericem sanırım güvenemiyorumda testlere kararsız kaldım

napcan değerin tam düşmediyse o yüzden çıkmış olabilir kan vermek daha doğru olur

basak23 düzenli 2 günde bir kan verip düşmesini takip ettik doktorla zaten çok yüksek bir beta değildi. Bakalım hyırlısı

Kızlar yumurtlama dönemim 8 ile 12 arasındaydı üzerinden 17 18 gün geçti ve leke kanama görüyorum toz parçacıklı pıhtı gibi kan gebe olabilirmiyim adetimden 3 gün geçti