Merhaba hanımlar ben tüplerimi bağlatmak istiyorum
Aranızda bu ameliyatı olan varmı varsa süreci bana anlatabilir misiniz biraz korku endişem var
Tüpleri bağlatmak
Kaç çocuğun var , bence yaptırma ya ne bileyim 😕
__22051205hs ben bağlatdım 2023 yılında veeee kasım 2024 hamile kaldığımı öğrendm 🫣milyonda bir ihtimalle tüplerim bağ oluştrmş kendiliğinden doktorlar inanamadı ve 4 ay önce tekrar ameliyatla tüplerimi komple aldırdım , bnce bağlatmakdan ziyade komple aldırmayı düşünün 😆
__22051205hs ameliyata gelirsek çok basit kapalı şekilde yapılıyır
__22051205hs ben sezaryen ile birlikte yaptırdım fakat bir tanıdığım küçük bir kesi ile ameliyat gibi olmuştu şimdi ki sistem nasıl bilmiyorum
papatyajfjdj 2 çocuğum var biri engelli genetik hastalığı var o yüzden tekrar çocuk sahibi olmamız yasaklandı çünkü sağlıklı doğması yüzde 20miş
O yüzden kesin sonuç olarak ameliyat olmak istiyorum
elf013 ay inanmıyorum 🤣 peki aradaki fark ne oluyor adet olabiliyor musun
elf013 ay hadi İnşallah masaya yatmaya korkuyorum
PiTi anladım ya peki yaş sınırı var diye duydum da daha doktora gidip sormadım da 29 yaşındayım ameliyat ettirirler mi beni
__22051205hs kaçıncı çocuk? Bazı doktorlar 3 tane varsa yapıyor ben 30 umda yaptırdım ikinciden sonra eğer devlet sorun ederse durumunuz da karşılarsa özele gidin orda yaparlar
- Düzenlendi
__22051205hs ben daha Yeni başvurdum devlet hastanesine 3 çocuğum var 24 yaşındayım kapalı ameliyat olucak genel anesteziyle yapiliyormus zaten normalde bundan 2 sene once 3.sezaryanimi olduğumda yasak yas siniri 28 demişlerdi doktoru ikna etme umidiyle artik gittim bende sukur ikna oldu çünkü gebeliklerimde riskliydi dogumlarimda suanki piskolijok saglimdaa🤣arayacaklar işte insallaj sabah aksam bekliyorum artik 2 gün sonrami ararlar 4 ay sonra mi bilemiyorum 🤣ama bilgi verdi yani kapaklı ameliyatla.genel anestezi verilerek olucakmis onun dışında 1 gun hastanede kaliniyormus simdi sezaryan yapmis biri olarak cok fazla ağrı yapacağını sanmıyorum ben🤣
PiTi 2 tane çocuğum var
haygas ay hadi bakalım inşallah bir an önce olursun ben daha fırsat bulup gidemedim doktora bayramdan sonra gidip konuşcam inşallah yaş konusunda sıkıntı etmezler
Yaa çok rahatlattın beni kapalı ameliyat benimde tercihim
__22051205hs tabiki canm adetle vs ilgili hiçbir zararı yok
__22051205hs bnde öyleydm ama sezeryandan vs daha basit bir işlem
Teyzem tüplerini bağlattı ve iki kere hamile kaldı . Birincisini aldırdı ikincisine bir şey yapmadı . Doktpra dava açmayı bile düşündü yani 😀 doktor kesin hamile kalmazsın demiş
duo ay inanmıyorum 🤣 ya işte nasibi varsa ne yaparsa yap dünyaya gelecek
elf013 himm anladım bayramdan sonda gitcem bakalım konuşmaya
elf013 ben sezeryan olmadım ki ağrısı nasıl bilmiyorum yani 8 sene önce apandisit ameliyatı olmuştum sadece oda küçük bi kesik ama acı eşiğim yüksektir benim