Kizlarrr prenses Doğum yapan varmı aranızda ya da ne gibi özelliği var bu doğumun bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden 🎉💖

gulce ay o neymiş ne güzel bir isim koymuslar dogurasım geldi 👸🏻ben gidiyom

gulce

rouge_
      4-5 cm açılma olduktan sonra sancıları daha az hissetmek için epidural anestezi uygulanıyor..daha hafif hissediliyormuş sancılar ama bir yandan da doğumu yavaşlatıyormuş öyle yorumlar vardı ben çatır çatır bağıra çağıra doğurmayı tercih ettim tabi 😂

lgrth bunu cocuk yapmadan once okusaymısım iyiymiş dkdkd bende oyle prenses gibi bakımlı dogum hayal etmiştim dkdk

ben yaptım doğum yaklaşınca anestezi vermeyi bırakıyorlar yani en sancılı acılı bölümde hissediyorsun zaten hissetmesen doğuramazmışsın bebeği itemezmişsin yani hafif sancıların olduğu zamanda kesiyor sadece ona da gerek yok zaten hafif sancı yorucu olmuyor

rouge_ yaptın mı kız sonunda 😂

zattad zaten son saatler çok zor 5 cme kadar tolere ediliyor dayanılıyor

lgrth sacmalama yapar mıyım öyle bisey şaka yapıyorum😂😂

rouge_ aaa neden olmasın biz yaptık bir delilik niye mahrum kalasın 😂

lgrth hahahahaha yapıcam da ne zaman belli olmaz aslında cocuk için eşime bulasmıstım ama o esnada aklıma yarın bütün gün bakım yaparım canımın istedigi herseyi film karsısında yerim tıka basa taa ki mayısana kadar sonra da bir güzel uyurum diye düşündüm ve vazgeçtim

rouge_ ahahaha çok güzel bir bahane

lgrth valla istiyorum ama aynı zamanda istemiyorum da nasıl yapıcam bilmiyorum mesela suan bebegim olsaydı onu yeseydim diyorum ama istemiyorum da bu insanlar nasıl şakır şakır dogum kararı alabiliyorlar ya bu karara nasıl varılıyor cidden ya

rouge_ ilk çocukta neyle karşılaşacağını bilmediğin için istiyorsun 😂 ikinci de genelde birincinin yalnızlığını görüp üzülmeden dolayı oluyor 😂

gulce bende bunun merakını yaşıyorum eylülde doğm var çok korkuyorum ismi pek cazip aşko kuşko bişey geliyor bana 🫣😂

rouge_ bir tane iyidir devamina kesinlikle tavsiye etmem ben ettim sizler etmeyin 🫣

gulce ben yaptım doğum esnası cok rahat ama doğumdan sonra😂🤦‍♀️🤦‍♀️

lgrth okurken gülme krizine girdim ya 😂😂😂 sanırım bir süre daha cocuk istemicem bu yorumdan sonra

rouge_ ben battim ama 🤣🤣🤣 gerçi bile bile yaptim 🤣🤣

Gerçekten doğru söylüyorum birtane olsun sağlıklı olsun zaten bu ekonomide bakılmıyor
                              30dan önce getir derim 😂