Kızlar tezgahın yanı boşluk bı alan var böyle bı dolap koysam üstüne yagdanlıkla çay şeker kahve seylerını koysam saçma mı olur tezgah bos kalmasını istiyorum

gizem67 bencede mutfak dolaplarinizdan oraya dolap yaptirin boydan kulplari falan ayni olur daha güzel durur

gizem67
      Kombiyi tamamen kapatacak şekilde yaptırmanız hem görüntü hem de kullanım açısından daha iyi olur. Bütünlük sağlamış olursunuz. Alt kısım ve üst kısımı da rahatça kullanabilirsiniz. Bu dolapta güzel ama bütünlük sağlamaz. Kombiyi dolap içerisine almamız daha mantıklı. Bütçe durumunuzu bilmiyorum ama dolap yaptırdığınız yer ile bir görüşün.

belladonna evet buraya soram dedım kapatmak daha mantıklı geldı banada butcemız ıyı gorumcemın düğünden sonra artık o işe bakıcam

TombulHatun kesinlikle ayni fikirdeyim bancede dolap yaptirin boydan, kaynanamda yaptirdi hem kombi gizlendi hemde o kdr kullanisli rafli bir dolabki birsuru seyi aldi, yani oraya sizin dediginizden bir dolap tarzi hem cok kalabalik olur,hemde ocagin yani ister istemez zamanla ustundekiler yaglanir, sma
        Boydan gelen dolap olursa gunluk kenarini elinizde bezinizle hep silersiniz, ivir zivir kalabalik goruntu olusturana esyalarinizi flnda icine koyarsiniz, su keneradaki sini tepsi tarzi seyleri içine alir istediğiniz ihtiyacınız dogrultusunda tasarlayi yaptirin derim☺️