Merhaba arkadaşlar nasıl nerden başlayacağımi bilmiyorum ben yazayım sizde akıl verin olur mu halamin oğlu daha 13 yasinda haziranda yada Ağustosta falan 14 giricek bunlarin bitane akrabasi var evleri yanyana kadinin çocuğu 11 yaşında olması lazm kadının oglu doğuştan beri bağırsak problemli bağırsağında kitle var kanama yapar altini bezliyor büyük çişini tutamadığı icin bunlarin delileride var ortada yani belgeli öğretmenler kac defa okuldan aramış gelin alin falan diye bunu anlatmamin sebebi konuya daha hakim olun diye 1 hafta önce sokak ortasinda halamın oglunu dövüyorlar diyolar sen benim ogluma tecavüz etmişsin diye çocukta yeminler ediyor öyle birşey yapmadım diye halamda bakiyor kapısında polis falan var çocuğu alıp hastaneye götürüyolar halamin ogluyla beraber mahalleden bi kac kişiyi daha suçlamış hepsini pedagog karşısına çıkarmışlar halamin ogluna test falan gerek görmemişler doktor suanlık ifadesinde herhangi bi bulgu yok demiş savcıda demiş şüpheli durmuyo diye meseleye gelirsek bu test olayi nedir nasıl oluyor yapmış olsa nasıl ortaya çıkar çünkü daha 13 yaşında ereksiyon olabiliyor mu yada sperm üretebiliyormudur kadin demis oğlumun bağırsakları parçalanmış falan baya büyük bı suç var ortada o çocuk onu yapacak bi kapasitede mi acaba sonuçta 13 yaşında bide çocuk namazında falan yani orda olay olurken şey demis küfür ederdim abdestim bozulucak diye size birşey demiyorum demis yaa bilmiyorum çocuk masum gibi ama işte dünya hali heran hersey olabilir arkasında da kimse durmuyo test falan çıkmayana kadar sonuçlar bekleniyor ama işte bununda testi tutulmamış bende kadının kendi ailesinden birinin yaptığından şüpheleniyorum çünkü bağırsak parçalanmış demis yani bilmiyorum 13 yaşındaki çocuğa çok yüklendiler sonucu beklemeden baya psikolojisinide bozdular hatta kardeşleri korkuyorda itiraf etmediğini düşünmüşler demişler iste gel bize söyle seni henüz teste goturmemisler biz gidip eczaneden sana ilac alalım tahlilerin temiz çıksın diye oda yok ben birşey yapmadım ki ilac içim demis annesi demis bak itiraf et egerki suçlu sen çıkarsan savcı daha kötü yapar falan diye oda demis niye bana guvenmiyorsunuz ben öyle birsey yapmadim diye ağlamış bende buraya yazdım yani bu olayalr nasıl ilerler nasil yapılacak diye fikir almak istedim
Acil durum
papatyammmm canım ağzı açık şok bi şekilde okudum yani 13 yaşındaki bi çocuk bağırsağı parçalanırcasına bişey yapamaz anca bunu büyük biri yaparsa bağırsak parçalanma gibi söz konusu olabilir ergenliğe girerken spermler oluşmaya başlar dnasına bakılır çocuğun söylediğiniz çocuk eğer yapmışsa onun dnası diğer çocuğun vücudunda kalır öyle bi test herhalde bu bende pek bilmiyorum inşallah suçsuz olduğu ortaya çıkar öyle bişey varsada bunu büyük biri yapmıştır 13 yaşındaki çocuk okadar ileri gidemez yani
Bahtsizbedevi_ yaa bende öyle düşünüyorum sanki büyük biri yapmışta suçu birine yıkmaya çalışıyorlar bide halam bunlarla kavgalı yani birbirlerinden hic hazetmezler acaba ondan ötürü mu yaptı kafamda milyon tane soru bide çocuk çok gunah masum biri hic ihtimal vermiyoruz ama işte dünya hali heran an herkesten birşey çıkabilir diye kimse savunmuyo ztn onu oda garibim kendi haline çekildi bekliyolar
papatyammmm ay yok artık yaa 13 yasındaki bi cocuk nasıl bağırsaklarını parçalaycak kadar sey yapabilir hiç inandırıcı değil baska bi pislik vardır sucu atıcak birilerini arıyolardır.. öyle bisey varsa zaten kesin çıkar ortaya ama nedense hiç inanasım gelmedi küçücük cocuk afedersin 13 yasındaki cocugun seyi ne olacak ki bağırsak parçalasın. Baska pislik var
- Düzenlendi
papatyammmm kavgalıysa çocuğun akrabalarından biri yapıp o çocuğun üzerine atıyordur yani 13 yaşındaki bi çocuk eğer yapmış olsa bile okadar ileri gidemez bunu anca büyük bi insan yaparsa böyle olur çocuğun yapmasıyla olacak iş değil muhtemelen aileden yada akrabalardan biri yaptı kavgalılar diyede suçu çocuğa yıkmaya çalışıyolar başka bi açıklaması olmaz yani bunun ama şöylede bişey var ummadığın taş baş yarar diyede bi cümle var
aynoluyonoluyo aynen öyle @papatyammmm
papatyammmm gözlerime inanamiyorum bu ne ya mantiken düsünürsen zaten afedersin 13 yasindaki cocugun seyi nasil olabilir yapsa bile bagirsaklarini parcalayacak kadar nasil yapabilsin?? Kesin kendilerinden (büyük biri)yapti sucu atmaya calisiyorlar tek aklima gelen bu oldu benim
aynoluyonoluyo yaa bizde şüpheleniyoruz ama kanıt yok ortada bide doktor kuzenimin tahlilini falan tutmamış herhangi birsey yapmamislar sadece pedagog konuşmuş savci bakmış iste suan cocukta herhangi bi bulgu yok evine gidebilir demis ama o 11 yaşındaki cocugun testleri falan hepsi yapılmış test sonucu bekleniyor anlayıp dinlemeden çocuğuda dövmuşler hem halamin esi yani kuzenimin babası hem kadının akrabası sanırım şiddet göstermişler çok üzüldüm çocuğa yani akıl var mantık var okadar uzunmu ki çocuğun bağırsaklarına zarar versin internet üzeri bakınca bile ergenlikte 13 yaşında büyümeye baslar 16 17 yaşları arası uzamasını durdurur diye onunki yeni başlamıştır seyi küçüktür yani sanırım ne bilim yaaa tövbe yarabbim konuştuğum şeye bak
Bahtsizbedevi_ evet ztn kimse onun yanında durmuyor test karşı taraftaki çocuğa yapilmis bizimkine birsey yapılmadi sadece pedagog konuşmuş geri göndermiş bakalim süreç nasıl ilerliycek
Moonlight_ bende öyle söylüyorum ama işte anlayıp dinlemeden çocuğa da çok yüklenmişler dövmuşler falan walla üzüldüm yaa bende sonuç nasil ilerler bu testler nasıl yapılır diye buraya yazim dedim
papatyammmm insallah ortaya cikar cocugun masum oldugu yazik dövmüsler bide 😡
papatyammmm tamam işte canım çocuk teste gittiyse kimin duası çıkarsa üzerimde suçluya yapanda odur
papatyammmm canım bu pisliği kim yaptıysa büyük biri ve tanıdık biridir yabancı biri cesaret edemez bu pisliği yapmaya
Moonlight_ malesef dövmuşler çocuk sucluda olsa suçsuz da olsa büyük bi dayak yemiş oldu
Bahtsizbedevi_ yaa kadın iftira atıyor yada biri yaptı mahalledeki çocuklara yıkmaya çalışıyorlar halam çocuğun annesine soruyo ne zmn olmuş diye buda diyor 1 hafta var halamda diyor madem öyle ilk gun neden gelmedin şimdi suçlama yapiyorsun oda demis oglum yeni söylemiş diye sonra herkes demis sen yalan söylüyorsun bu durum nedir falan 1 haftadir niye sustun oda demis oglumun bağırsakları catlamis altini bezliyorum sizin bundan haberinsiz yok tabi demis milete demis oglunun zaten hastalığı var kendi oglunun bedenine bile iftira atacak kadar küçülmüş falan diye halamın ogluda diyor ben 2 haftadır o çocuğu görmedim yani anlayacağın ortalık ana baba günü olmuş
- Düzenlendi
papatyammmm canım var bunda bi b*kluk 1 hafta sonra böyle bişey ortaya atıp çocuğu suçluyosa madem böyle bişey vardı şüpheleniyodu neden ilk gün değilde üzerinden 1 hafta geçtikten sonra ortaya çıkarıyor demekki anne bişey bilip gizlemiş ve 1 hafta sonra ortaya çıkarmış aileden biride yapmış olabilir yani ev içinde kadında bilip susmuştur belki sonra dayanamayıp 1 hafta sonra patlak vermiştir aklıma bin bir türlü şey geliyo 1 hafta saklamak nedir neden ilk günü söylememiş bence kafın biliyo kimin yaptığını ama yapan kişiyi koruyup suçu çocuğa atıyo yani bi anne çocuğunun istismara uğradığını bilipte 1 hafta saklayıp sonra ortaya çıkarmaz varsa böyle bişey ilk günden şu üstüne çıkarırki çocuğunun bidaha böyle bişeye maruz kalmaması için
Bahtsizbedevi_ kız bilmiyom okadar saçma sapan çelişkisiz konuşmuş ki olan o gariban çocuklara oldu bence mahaleden kaç çocuğu zan altında bırakmışlar
papatyammmm tövbeler olsun daha neler okuyacağız
papatyammmm gidip şikayetçi olsunlar yazık yavruma
papatyammmm benim anlamadığım. Bağırsak sorunu yaşayan çocuğun ne zamandan beri o sorunu var ve daha yeni mi tecavüz olayı çıkıyor ben anlamadım. Tecavüz suçu atan aile bi oyun mu yapıyor. Dünya hali tabi ama eğer suç atılan çocuk temiz çıkarsa dava etsinler. Ne demek 13 yaşındaki çocuğa yüklenmek. Benim de zamanında babam esnaftı bakkalı vardı. Bir gün kadın geldi tanıdığım dükkana her zaman gelen kadındı cüzdanım kayboldu burda mı bakar mısın dedi aradık taradık yok sonra cüzdanımı firdevs aldı diye iftira attı lan ben zaten paranın içindeyim napayım o dönem çok psikolojimi bozmuştu habire gelip ver cüzdanımı falan derdi olaydan 2 hafta sonra evinde bulundu cüzdan. Bu ufak olay ben şika etmedim ama anlattığınız olay büyük ve gerçekten suçu yoksa direkt mahkemeye versin