Merhaba arkadaşlar nasıl nerden başlayacağımi bilmiyorum ben yazayım sizde akıl verin olur mu halamin oğlu daha 13 yasinda haziranda yada Ağustosta falan 14 giricek bunlarin bitane akrabasi var evleri yanyana kadinin çocuğu 11 yaşında olması lazm kadının oglu doğuştan beri bağırsak problemli bağırsağında kitle var kanama yapar altini bezliyor büyük çişini tutamadığı icin bunlarin delileride var ortada yani belgeli öğretmenler kac defa okuldan aramış gelin alin falan diye bunu anlatmamin sebebi konuya daha hakim olun diye 1 hafta önce sokak ortasinda halamın oglunu dövüyorlar diyolar sen benim ogluma tecavüz etmişsin diye çocukta yeminler ediyor öyle birşey yapmadım diye halamda bakiyor kapısında polis falan var çocuğu alıp hastaneye götürüyolar halamin ogluyla beraber mahalleden bi kac kişiyi daha suçlamış hepsini pedagog karşısına çıkarmışlar halamin ogluna test falan gerek görmemişler doktor suanlık ifadesinde herhangi bi bulgu yok demiş savcıda demiş şüpheli durmuyo diye meseleye gelirsek bu test olayi nedir nasıl oluyor yapmış olsa nasıl ortaya çıkar çünkü daha 13 yaşında ereksiyon olabiliyor mu yada sperm üretebiliyormudur kadin demis oğlumun bağırsakları parçalanmış falan baya büyük bı suç var ortada o çocuk onu yapacak bi kapasitede mi acaba sonuçta 13 yaşında bide çocuk namazında falan yani orda olay olurken şey demis küfür ederdim abdestim bozulucak diye size birşey demiyorum demis yaa bilmiyorum çocuk masum gibi ama işte dünya hali heran hersey olabilir arkasında da kimse durmuyo test falan çıkmayana kadar sonuçlar bekleniyor ama işte bununda testi tutulmamış bende kadının kendi ailesinden birinin yaptığından şüpheleniyorum çünkü bağırsak parçalanmış demis yani bilmiyorum 13 yaşındaki çocuğa çok yüklendiler sonucu beklemeden baya psikolojisinide bozdular hatta kardeşleri korkuyorda itiraf etmediğini düşünmüşler demişler iste gel bize söyle seni henüz teste goturmemisler biz gidip eczaneden sana ilac alalım tahlilerin temiz çıksın diye oda yok ben birşey yapmadım ki ilac içim demis annesi demis bak itiraf et egerki suçlu sen çıkarsan savcı daha kötü yapar falan diye oda demis niye bana guvenmiyorsunuz ben öyle birsey yapmadim diye ağlamış bende buraya yazdım yani bu olayalr nasıl ilerler nasil yapılacak diye fikir almak istedim