- Düzenlendi
Arkadaşlar eşim evde ve dışarı da makyaj yapmamı istemiyor . Evde bakımlı olmak istiyorum gerek yok diyor . Doğal halini seviyorum diyor . E böyle olan var mı ? Seksi kıyafet giysem de
Arkadaşlar eşim evde ve dışarı da makyaj yapmamı istemiyor . Evde bakımlı olmak istiyorum gerek yok diyor . Doğal halini seviyorum diyor . E böyle olan var mı ? Seksi kıyafet giysem de
duo E bu benim kocam wjsj
Benim ki de hiç sevmez makyaj ne dışarda ne de evde hele ruj asla istemez bende yapmıyorum artık özel günlerde bile hafif yapıyorum ona bile karışır
duo kıskanıyordur seni şahsen benim ki çok kıskanıyor dikkat çektiği için ondan istemiyor
duo Kim bakarsa baksın umurlarinda olmalıydı kocaların ama maalesef fatura bize kesiliyor makyaj yapıyoruz diye suçlu biz oluyoruz
duo geceliği seviyor bnm eşim ama makyaja aynı tepkiyi veriyor doğallıktan yana
duo ben bi kalem sürsem evde a dan z ye başıma toplanıyorlar o kadar alışmışlar ki Sadeliğe benim eşim de sevmeZ 🥸
perimasali802_ aynen bir de o makyajın uzun süre ciltle kalıp gözenekleri tıkaması falan var temizliği ayrı dert güzel bir rutin parlak bir cilt hepsinden iyi
duo Eşlerinizin sizin hayatınıza karışmasına izin vermeyin. Bu narsistlerin bir oyunu. Siz hayatınızı yaşayın bu sizin hayatınız. Emin olun size makyaj yaptırmıyor ama dışarda 9 köy boyucak filli boya suratlara bakıyor… Bu oyuna gelmeyin
duo ben makyajı kendim sevmem çok nadir yaparm eşim yap yada yapma demez bana karışmaz onun tek sevmediği şey ruj dışarıda sürdüğümde birşey demez ama evde olunca boyayımı öpeceğim diyor, benim eşimle ilk buluşmaya bile sıfır makyaj gittim adam öyle alıştı 😂
duo bnm eşimde doğal halin daha güzel diyor ama dışarıda yapmama birşey demez ev için de zaten çok nadir yaparım iki çocuk olunca fırsat da bulamıyorum doğrusu ruju hiç sevmez zaten bnde diyorum böyle bn kendimi kötü hissediyorum diye ama adam istemiyorum diyor yapacak bir şey yok
firdevskartal Emin olun size makyaj yaptırmıyor ama dışarda 9 köy boyucak filli boya suratlara bakıyor…
Ay içimdekini yazmışsın