Arkadaşlar eşim evde ve dışarı da makyaj yapmamı istemiyor . Evde bakımlı olmak istiyorum gerek yok diyor . Doğal halini seviyorum diyor . E böyle olan var mı ? Seksi kıyafet giysem de

duo E bu benim kocam wjsj
    Benim ki de hiç sevmez makyaj ne dışarda ne de evde hele ruj asla istemez bende yapmıyorum artık özel günlerde bile hafif yapıyorum ona bile karışır

• duo bunu yanıtladı.

duo benımkıde öyle ama yapmadan duramıyorum yapiyorum hafıfde olsa foto çekerken güzel duruyo

Etipetito kendimi kötü hissediyorum. sevmiyorsun felan dediğimde ise olur mı hiç öyle seviyorum . Her halinle güzelsin diyor

duo kıskanıyordur seni şahsen benim ki çok kıskanıyor dikkat çektiği için ondan istemiyor

• duo bunu yanıtladı.
        • duo bunu beğendi.

duo bakım makyajla olmaz ki temizlikle özenle olur cilt bakımı rutini oluştur makyajdan daha çekici bir cilt yapısına ulaşırsın..saçına güzel şekiller ver temiz kokular kullan..bir tayt crop giysen bile seksi kıyafetlerden daha çekici olursun sadelik içinde güzellik yarat

duo Kim bakarsa baksın umurlarinda olmalıydı kocaların ama maalesef fatura bize kesiliyor makyaj yapıyoruz diye suçlu biz oluyoruz

• duo bunu beğendi.

duo bu konularda en çok @rouge_ öneri verebilir 🙂 parfüm olarakta herkesin çok beğendiği bargello 122 bayağı çekici bence

lgrth 🙏❤️koku cok kişisel bisey nasıl kokular seviyorsan ona gore söylersen fikirlerimi söyleyebilirim @duo

lgrth @duo dediği gibi temiz bir cilt makyaja bile gerek yok
              Bende kullanmam çok nadir durumlarda kullanırım
              Eşim karışmaz abartılı olmadığı sürece ki hakkida yok önemli benim nasil yaptığım yani ben bile abartı sevmiyorum

duo benim eşimde makyajı sevmez gerek yok makyajsız da güzelsin der ama abartısız makyaj yapsam hiç bişey de demez

• duo bunu beğendi.

duo geceliği seviyor bnm eşim ama makyaja aynı tepkiyi veriyor doğallıktan yana

duo ben bi kalem sürsem evde a dan z ye başıma toplanıyorlar o kadar alışmışlar ki Sadeliğe benim eşim de sevmeZ 🥸

duo Eşlerinizin sizin hayatınıza karışmasına izin vermeyin. Bu narsistlerin bir oyunu. Siz hayatınızı yaşayın bu sizin hayatınız. Emin olun size makyaj yaptırmıyor ama dışarda 9 köy boyucak filli boya suratlara bakıyor… Bu oyuna gelmeyin

duo ben makyajı kendim sevmem çok nadir yaparm eşim yap yada yapma demez bana karışmaz onun tek sevmediği şey ruj dışarıda sürdüğümde birşey demez ama evde olunca boyayımı öpeceğim diyor, benim eşimle ilk buluşmaya bile sıfır makyaj gittim adam öyle alıştı 😂

• duo bunu yanıtladı.
                  • duo bunu beğendi.

duo bnm eşimde doğal halin daha güzel diyor ama dışarıda yapmama birşey demez ev için de zaten çok nadir yaparım iki çocuk olunca fırsat da bulamıyorum doğrusu ruju hiç sevmez zaten bnde diyorum böyle bn kendimi kötü hissediyorum diye ama adam istemiyorum diyor yapacak bir şey yok

• duo bunu beğendi.