- Düzenlendi
Kızlar sözlümle dün bir tartışma yaşadık. Sözlüm esnaf yanında çalışan bir eleman var ondan 10 yaş büyük bir abla. Dün yanımdayken ablaya mesai bitimine yakın telefon açıp iş verdi yetiştirsin diye de ikna etmek için ablanın tribini çekti biraz kadın bir daha akşam iş verme mesai istemiyorum dedi. Dün akşam yoldayız beni eve bırakacak, ablayı aradı. Telefonda ilk şunu söyledi; “Hatuuun sen bana kızdın mı? “. Ben şok oldum. Kadını kıskanacağımdan değil ablası yaşında yanımda konuştu zaten ama bana da hatunum, hatun der. Ben buna baya sinirlendim ama bağırmadan sakince telefon kapanınca sordum, ne alaka diye. Biz ona hep öyle diyoruz kız kardeşi de aynı dükkanda çalışıyor o da öyle söylüyormuş. Biz dalga geçiyoruz onunla alay ediyoruz diye hatun söylüyorum dedi.
Kızlar ben yılışık erkeklerden nefret ederim. Şimdi sözlüm o niyetle demez ama kadın belki patronu diye hatun diyor diye zaten bekar ve yaşı büyük bir şey hisseder. Milletin içini bilemeyiz. Sürekli özür diledi affet dedi dönüş yolunda baya ağladı ben süre istedim sarılarak söyledim bunu, bir şey olmamış gibi devam etmek istemedim ama kabul etmedi. Akşamdan beri yazıyor arıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bana yardım eder misiniz fikirlere açığım. 🌸