Kızlar sözlümle dün bir tartışma yaşadık. Sözlüm esnaf yanında çalışan bir eleman var ondan 10 yaş büyük bir abla. Dün yanımdayken ablaya mesai bitimine yakın telefon açıp iş verdi yetiştirsin diye de ikna etmek için ablanın tribini çekti biraz kadın bir daha akşam iş verme mesai istemiyorum dedi. Dün akşam yoldayız beni eve bırakacak, ablayı aradı. Telefonda ilk şunu söyledi; “Hatuuun sen bana kızdın mı? “. Ben şok oldum. Kadını kıskanacağımdan değil ablası yaşında yanımda konuştu zaten ama bana da hatunum, hatun der. Ben buna baya sinirlendim ama bağırmadan sakince telefon kapanınca sordum, ne alaka diye. Biz ona hep öyle diyoruz kız kardeşi de aynı dükkanda çalışıyor o da öyle söylüyormuş. Biz dalga geçiyoruz onunla alay ediyoruz diye hatun söylüyorum dedi.
Kızlar ben yılışık erkeklerden nefret ederim. Şimdi sözlüm o niyetle demez ama kadın belki patronu diye hatun diyor diye zaten bekar ve yaşı büyük bir şey hisseder. Milletin içini bilemeyiz. Sürekli özür diledi affet dedi dönüş yolunda baya ağladı ben süre istedim sarılarak söyledim bunu, bir şey olmamış gibi devam etmek istemedim ama kabul etmedi. Akşamdan beri yazıyor arıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bana yardım eder misiniz fikirlere açığım. 🌸

melisayildiizzz şimdi anlam olarak bakınca hatun diye eski Türk hükümdarları eş ve akraba kadınlara söylerlermiş. Kötü bi niyet sezimlemedim ben yaşça büyük ablası gibi görerek söylemiş olabilir zaten kötü niyet olsa senin yanında o şekilde hitap etmez. Ama tepkinde haklısın bende istemezdim kadında samimiyeti farklı anlayabilir bekarmış sonucta. Erkekler bazen bizim kadar ince düşünemiyorlar güzelce anlat istemiyorum diye tekrarlarsa sorun yap şimdi hiç aranızı bozmayın ❤️

melisayildiizzz bilmem ne hatun deseydi tamam da. Ne bileyim ayşe hatun gibi. Şimdii günümüzde benim eşim bana genelde hatun diye seslenir eniştem de ablama der mesela. Eniştem bana hiç hatun naber demez. Ama ablalarımla bir arada iken kolay gelsin hatunlar der topluluğa selam vermek için.Art niyet sezmem burada. Bu sebepten ayrılık olmaz tepkini verip konuştunsa davranışlarını takip et. Sonuçta nişanlılık dönemi. Olursa olur olmazsa olmaz

Kızlar işini bırakıp kapıma geldi aşağıya inmedim diye yukarı çıktı kutu hazırlamış içinde notlar vs. Sizce yeterli mi bu davranışlar? Uzatmakta istemiyorum ama aklıma hatun deyişi tonlaması geldikçe midem bulanıyor. Cevaplarınız için teşekkür ederim 🌸

melisayildiizzz yetersiz. Yapmış bi bok affettirmeye çalışıyor. Biraz daha süründür hemen tamam dersen bu nasıl olsa iki güzel söze güzel hediyeye affediyor der. Sonra sonra affet ama yine de takip et. Hiç iç açıcı değil bu hatun kelimesi ve bahanesi

melisayildiizzz ben aralarındaki samimiyetten öyle hitap ettiğini düşünüyorum yanlış bir durum olduğunu düşünmüyorum..ha ben sevmem gereksiz samimiyet yaşı kaç olursa olsun cıvık muhabbet sevmem o konuda ayrı tabi..yani şüphe duyulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum ama cıvıklaşacak samimiyette olmasına gerek yok..erkekler biraz gevşekler ya akılsızca hareket ediyorlar senin iş ortamından biri öyle hitap edecek olsa bir dünya kıyamet kopardı..empati kurmasını sağla

lgrth Empati yaptırdım öyle bir durumda rahatsız olacağını da söyledi. Ama daha önce de başka cıvık davranışları oldu kızlara karşı o yüzden bunalmış duruma getirdi

melisayildiizzz aynen zamana bırak. He dediğim gibi takip et bundan sonra ben de sevmem öyle başka bir kadına cıvıklık yapılmasını. Bu konuda haklısın sonuna kadar

melisayildiizzz
          Niyeti iyi veya kötü bu sizlik bir mesle değil asıl mesele sizin yanınızda iken kendini taşıyabilmesi az çok sizi tanımış olsa yanınızda bu tarz bir diyaloğun sizi rahatsız edeceğini bilmiş olması gerekirdi laubali karakterli erkeklerden belliki hoslanmiyorsunuz bu konuda tavrınız daima net olsun hayatınızı emanet edeceğiniz insanı iyi tanıyın ve iyi değerlendirin birine ömür emanet edecekseniz şüphesiz kuşkusuz ve kusursuz olmalı yanınızda iken veya yanınızda yokken aklınızda ona karşı soru işareti olmamalı bunlar mide bulandırır soğukluk getirir ilişkiye zarar verir.
          Ayrıca bu konuları kaçarak küserek kızarak değil oturup iki medeni insan gibi konuşup çözün….🍀

melisayildiizzz böyle konusan erkeklerden nefret ederim agzına vurasım gelir yılısık yılışık diyecektim ağladı özür diledi falan demişsin kalbim çıt 💔 bisey olmaz ya günah neyse bir demesin bosverin üzülmesin üzülmeyin