Makineyi nasıl temizliyosunuz kızlar servisteki temizleme kapsulleri 320 tl galiba sizin doğal zararsiz formulleriniz var mi benim kazan çamur olmus farketmedim hiç

womn limon tuzu ve kaynamış suyu karıştırıp bir sprey şişesine koyuyorm makinanın lastik aralarına sıkıp oraları onunla siliyorm sonra makinaya 1,5 su bardağı iri limon tuzunu koyup kazan temizleme programında 90 derecede yıkıyoruz tertemiz oluyor

• womn bunu yanıtladı.

Mis gibi kokmasi için de makina temizleyici ile tekrar yıkama yapın o lastik aralarıni ıslak bırakmamaya özen gösterin makinaniz hiç koku yapmaz çamaşırları daha temiz yikar

womn
      Marketlerde satılan temizleyici ile çalıştırıyorum. Lastiği siliyorum. Deterjan hazinesini fırça ile yıkıyorum

belladonna deterjan haznesindeki kireçlenmeye çözüm bulabildin mi yıkıyorm siliyorm kireç sökücü tuz ruhları bana misn demedi 🥲

Oluyorumanlasana
          Benim haznesinde hiç kireçlenme olmadı. Nasıl bir yöntemi var bilmiyorum sirke Karbonat limon tuzu duymuştum onu da denedin mi

belladonna denedim ise yaramadi son çare kireç sökücü porcozu ısıtıp döküyorlar onu denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum 😁 zehirlenirm diye

womn Normalde çamaşır makine temizleyici alıp tambur temizleme ayarında temizliyorum iki üç ayda bir. Geçen hafta bir sayfada 90 derece pamuklu ayarında bir iki kaşık limon tuzu döküp deterjan haznesine çamaşır suyu konularak temizlik yapılan bir video izledim. Sayfa sahibine de yazdım limon tuzu tesisatı delmez mi diye. 8 senedir öyle yapıyormuş bir sorun yaşamamış. Velhasıl bu yöntemle temizledim gerçekten tertemiz oldu ve mis gibi koktu. Makine temizleyiciden daha iyi temizledi. Şuanlık makinemde ve tesisatta bir sorun yok. Ama limon tuzu asidik özelliğinden dolayı yine de güvenemedim yani her zaman yapılmaz gibi.

womn 15 günde bir çamaşır makina temizleyiciyle çalıştırıyorum, makinanın kendi ayarında kazan temizleme seçeneği var ayda bir onu kullanıyorum. Her çamaşır sonrası lastiği deterjan gözünü heryerini siliyorum bu arada boş halde dururkende mutlaka deterjan gözünü yarım açık bırakıyorum koku oluşmasını engelliyor

4 gün sonra

womn 1 çay bardağı limon tuzu ve çamaşır suyu ile 60 derece çalıştırıyorum öyle yahi mis gibi oluyo hic ürünlere para verme … evimdekitemizlik sayfasında gormustum bayaaa tertemiz oldu mis gibi kokuyo hic eser kalmadı eski halinden…

Sevde_20 teşekkür ederim camasir suyuyla limon tuzunu karistiriyomusunuz

womn bak takip et makineyi suyu ısınınca cekmeceye camasir suyu dok yarim cay bardagi kadar ya da daha az sen bilirsin ace kullanıyodu birisi ben cicegim marka aliyorum ama camasir sulu yuzey temizleyici daha iyi pembe kutu cicegim markanin mis gibi çiçek kokuyo o temizleyiciler makineye özel filan fasa fiso hic faydasini gormedim.. ama bu karisim harika hatta bulasik makinesi tuzuda koymustum kireci icin biraz…