Kızlar saçım çok ince ve az ama temiz topuz yapmak istiyorum yakışmıyor gibi bana kafa yapımdan dolayı ve yüz şeklim biraz uzun ve oval sizler neler yapıyorsunuz oval e nasıl bir saç kesimi yakışır ?
Temiz topuz görünümü 💇♀️
milenajesenska clean girl sleek bun dan mı bahsediyorsun topuz olarak öyleyse cok severim çok güzel yaparım söylerim sanada
rouge_ evet tam olarak ondan ama kafa şeklime yakışır mı bilemiyorum annem beni düz yatırmış galiba saçtan belli olmuyor ama biraz düzlük var
milenajesenska yakısır tabi belki alıskın degilsindir diye sana öyle geliyor eger sacların seyrekse kendi sac renginde sprey alıp sıkabilirsin topuzunu yaptıktan sonra sacın çok görünsün istersen ama cidden gerek yok sacı o kadar seyrek olanlar yapıyor ki yinede güzel oluyor bak ilk ihtiyacımız olan sey bir normal tarak birde topuz tarağı sacını tarıyorsun sonra diplere köpük uyguluyorsun eger sacın benimki gibi cok gürse bütünlük saglamak arkada kocaman topuz olmaması adına köpügü uclara kadar getiriyoruz tarıyoruz sonra topluyoruz topuz tarağıyla düz görüntüye ulasana kadar dipleri düzeltiyoruz şimdi burda ben bazen taft ın parlaklık veren wax kullanıyorum bu jöle gibi bisey asla degil krem gibi ve parlaklık sağlıyor onu elime alıp ısıtıp toplu olan sac diplerime sürüyorum elimle düzelterek üstüne sac spreyi sıkıyorsun benimki yine güçsüz olan bir sprey sadece ürünleri sabitlemek adına sıkıyorum ve clean girl topuzu oluyor
rouge_ teşekkür ederim deneyeceğim