Merhaba arkadaşlar bebeğimin olmasını istiyorum. Evleneli temmuzda 2 yıl olucak. Geçtiğimiz eylül ayına kadar hep korunduk.8 aydır korunmuyoruz. Adet düzensizliğim var. Ovülasyon testiyle son 2 seferdir yumurtlama günümü buldum. O günleri değerlendirdik. İlki gebelikle sonuçlanmadı. Adet düzensizliğim olduğundan yumurtlamamda gecikiyor. Nasıl kolay hamile kalabilirim tavsiyeleriniz neler??
Adet düzensizliğim için doktora gittim ve bir sorun çıkmadı ama evlendiğimden beri fazla gecikiyor
Adet düzendizliği/gebelik
harel adet düzensizliği için ilac veriyorlar bildiğim kadarıyla ama bunu doktorunuza söyleseydiniz gebelik için belki bir tedavi uygulanırdi
Adet olmam için tarhusal vermişti ama herhangi bi tedavilik bişey uygulamadı bi sorun yok dedi hormonlarıma falan bakmıştı.
Ama tekrar gitmek istiyorum yakın zamanda
harel âdet düzensizliği önemli tabi ama süresi de önemli benimde hep sekerdi yani ama hamile kaldım ne kadar sürdüğüne bağlı bir doktora yine danış rabbim nasip etsin 🤲🪷
perimasali802_ korunmadığınız halde ne kadar süre sonra hamile kaldınız
perimasali802_ amin teşekkür ederim🤲🏻🤲🏻
nurella6 ben hiç bu ovulasyon mu nedir takip etmedim sik ilişki olurdu ve bende hemen tutardi çok tuhaf yanı tekte bile kalma ihtimalim var