Selam kızçelerim.. yarın öğlen arkadaşım, eşi ve çocuğuyla bize oturmaya gelicekler. Yemeğe değil çaya sadece öğlen yada ikindi vakti gibi. Şimdi ben onlara gittiğimde kadın çeşit çeşit hazırlık yapıyor allah var çok iyi ağırlıyor. Ben ne hazırlık yapsam bilemedim. Sizce çayın yanına ne yapayım böyle pratik güzel tarifleirniz varsa öneriye açığımmm🫶🏻🫶🏻
Ne yapsam??
aynoluyonoluyo içli köfte yoğurtlu tavuk salatası tiramisu gül böreği magnolya
aynoluyonoluyo poğaça yapın yaprak sarın kısır yada patates salatası kuplarda pudingli yada muhallebili tatlı yapın şık süsleyin sigara böreği de olur
hayatsevinceguzell bacım 1,5 yaş erkek bebesiyle içli köfte yapabilirsem oturup kendim yerim😂😂 ama tesekkür ederim gül böreği iyi fikirdi🫶🏻🫶🏻
hzrn1 sigara böreğim buzlukta var onu yapabilirim.. patates salatası da güzel olur teşekkür ederim 😍🫶🏻🫶🏻
aynoluyonoluyo benım buzlukta var anam yapıo ordan aklıma geldi de haklısın çocukla zor o zaman kısır yada mercimek köftesi olur basit şeyler çok pratik olsun dersen hazır börekler var bimde şokta pişirince ev yapımı gibi oluyor bi kere yapmıştım herkes ben yaptım sanmış😂
aynoluyonoluyo
Tatlı olarak bir gece önden yalancı profiterol yap yapımı kolay.
Salata olarak patates salatası veya yoğurtlu makarna salatası olur tavuklu kuskus salatası olur. Uğraştırıcı değil.
Börek a101den hazır tepsi böreği al pişir.
Kurabiyeyle filan uğraşma. Poğaça olur bi de Dereotlu olabilir.
hayatsevinceguzell ahaha ne güzel ama ben almanyadayım öyle börekleri bulmam için aramam lazım baya😂😂😂
Bubenimoykumm aşkım almanyadayım zor bulurum o böreklerden mecbur saracağım 😢.. poğaça yaptım tuzlu kurabiye yaptım patates salatası yapıcam bide brownie kek. Çerez çekirdek çay börek felan bence yeterli gibi. Muhallebi de yapsam mı acaba
aynoluyonoluyo lidl da borekler var denemelisin hem pratik hem guzel bilgin olsun☺️
Zamansiz_ aa öylemi görmüştüm ama tadı nasıldır diye cesaret edememiştim yarın hemen deneyeyim teşekkür ederim aşkımm🫶🏻🫶🏻
aynoluyonoluyo orta ayarda fazla pisirince guzel oluyor beklentini fazla tutma ama yenilir yani🫠😂
Zamansiz_ ahaha denedim bence fena değil yoklukta yenir ama eşimm hiiiçç beğenmedi😂😂
aynoluyonoluyo sus yokluk seysi iste 🥲😂
aynoluyonoluyo on numara menü bi daha muhallebi yeni gerek yok kek yapmışsın