Selam kızçelerim.. yarın öğlen arkadaşım, eşi ve çocuğuyla bize oturmaya gelicekler. Yemeğe değil çaya sadece öğlen yada ikindi vakti gibi. Şimdi ben onlara gittiğimde kadın çeşit çeşit hazırlık yapıyor allah var çok iyi ağırlıyor. Ben ne hazırlık yapsam bilemedim. Sizce çayın yanına ne yapayım böyle pratik güzel tarifleirniz varsa öneriye açığımmm🫶🏻🫶🏻

aynoluyonoluyo poğaça yapın yaprak sarın kısır yada patates salatası kuplarda pudingli yada muhallebili tatlı yapın şık süsleyin sigara böreği de olur

hzrn1 sigara böreğim buzlukta var onu yapabilirim.. patates salatası da güzel olur teşekkür ederim 😍🫶🏻🫶🏻

aynoluyonoluyo benım buzlukta var anam yapıo ordan aklıma geldi de haklısın çocukla zor o zaman kısır yada mercimek köftesi olur basit şeyler çok pratik olsun dersen hazır börekler var bimde şokta pişirince ev yapımı gibi oluyor bi kere yapmıştım herkes ben yaptım sanmış😂

aynoluyonoluyo
        Tatlı olarak bir gece önden yalancı profiterol yap yapımı kolay.
        Salata olarak patates salatası veya yoğurtlu makarna salatası olur tavuklu kuskus salatası olur. Uğraştırıcı değil.
        Börek a101den hazır tepsi böreği al pişir.
        Kurabiyeyle filan uğraşma. Poğaça olur bi de Dereotlu olabilir.

Bubenimoykumm aşkım almanyadayım zor bulurum o böreklerden mecbur saracağım 😢.. poğaça yaptım tuzlu kurabiye yaptım patates salatası yapıcam bide brownie kek. Çerez çekirdek çay börek felan bence yeterli gibi. Muhallebi de yapsam mı acaba

Zamansiz_ aa öylemi görmüştüm ama tadı nasıldır diye cesaret edememiştim yarın hemen deneyeyim teşekkür ederim aşkımm🫶🏻🫶🏻