Kızçelerim selam yine ben
Birşey daha sormaya geldim az önce eşim beni döndürdü ama midem hayatta bulanmazdı gittim afedersiniz öğürdüm kusmadım ama gözümden yaş gelesiye kadar öğürdüm midem çok bulandı
Açlıktan mı olmuş olabilir yoksa başka bişi varmıdır
Eşim de hamile misin yoksa aşkım dedi ama
Bilemedim adetime de 3 gün kaldııı
Sizce nedir aklımdaki soruyu giderebilir misiniz
HAMİLELİK VARMI? MİDEM BULANDI
userrr_4888 belki yediğiniz birsey dokunmuştur ama siz yinede 4 gün sonra test yapın
userrr_4888 ilk gebeliğimi adetıme 4 gun kala erken gebelik testi ile öğrenmiştım çift çizgiydi hemen şu anda gönderın eşinizi eczaneye öğrenın bu kuşku ile yaşanmaz
hayatsevinceguzell göbeğime doğru siyahlaşmış çizgi var
Belirtide o varmı
Bide sol kasığıma eşim dokunduğunda sertlik hissetti
😭
userrr_4888 evet öle bi çizgi oluyor ama o ilerleyen dönemlerde olan bişi kasıkta sertlik olmadı hiç bende yapın bi gebelik testi rahatlayın
hayatsevinceguzell bende göbeğime kadar siyah çizgi var ve bunu şuan farkettik
Yarın test yapıcaz inşallah güzel haber alırız çok dua edin olur mu Allahım bu sefer olmuş olsun🩷💙
userrr_4888 ay canım benım çocuk istıosun herhalde bende istemıosun kazayla hamile kalmaktan korkuosun gibi anladım rabbım tez zamanda nasip etsin inşallah psikolojik de olabilir bende çocuk istediğim dönemlerde sürekli midem bulanıyor modundaydım hayırlı haberler bekliyorum ama senden
Canım bununla illa hamile veya hamile olmaman anlaşılmaz. Test yapmadan bilemezsin, erken gebelik testi yapabilirsin
Elisam2022 tamam teşekkür ederim ilgin için yarın yapıcam test😇🩷
hayatsevinceguzell yarın haber vericem umarım olmuştur bu sefer😇🩷
userrr_4888 niye yarını bekliosun bacım bulunduğunuz yerde eczane yok mu hele ki çocuk istıomuşsun
hayatsevinceguzell kızlar altımızda araç yok yakında eczane de yok çarşıya gitmek için 30 Dk yol sürüyor gece gece de içen adamlar çok oluyor ondan risk almadık
userrr_4888 canım ben hamileliğimi kasığımdaki sertlikten anlamıştım gebelik olduğunda kasıkta sertlik olur
userrr_4888 Sırf bulantı pek çok şeyden olabilir adetiniz gecikecek mi test yapın falan bu şekilde bişi demek imkansız çünkü
Bahtsizbedevi_ bende de var sertlik de acaba adetten mi diye düşünüyorum 2 gün sonra adet günüm ya ondan kafam karıştı ama çok istiyorum bir bebeğimiz olsun diye
RollsLily eşim test getiriyor birazdan yapıcam eğer çıkmazsa adet gecikirse adetten sonra da yapıcam
userrr_4888 Dilediğiniz gibi olur sonuç umarımmm
userrr_4888 test yaptın mı canım
hayatsevinceguzell evet negatif tek çizgi çıktı😖
Öyle oturdum üzülüyorum sadece
Kendimi toplamaya çalışıyorum
RollsLily 😔negatif