10 gündür çocuklar yattıktan sonra duş alıp hazırlanıp yanına gitmek istiyorum ama çocuk odasından çıktığım gibi yapışıyor bugün duşu çocuklar uyanıkken aldım uyutunca pijamimi değiştirir gecelik giyerim diye düşündüm odama girdiğim gibi arkamdan gelip soydu 😂yav ben boşuna mı aldım o gecelikleri 2 dk soyacam ne giyecen diyor yok arkadaş bu adamla fantezi giyinmek süslenmek hak getire adam cibildak seviyor 😂😂😂sizin eşlerde böyle mi valla içim gidiyor geceliklerime daha doğru düzgün giyemedim hiç
Bu adam pusuda bekliyor
mirzaarel-12 ben zaten evde hazır ve atakta olan adamı bekletip gidip gecelik giymiyorum geceliğin olayı bu degil bence habersiz sürpriz yaparsın yada evde yoktur öyle karsılarsın odaya cagırırsın vs ne biliyim ama adam zaten evde ve bu anı bekliyorsa dur geceligimi giyiyim sonra gel dersen kabul etmez tabiki cünkü cıkarıcak hemen niye giydirsin niye beklesin hahahaha
rouge_ hahaha katılıyorum
rouge_ kız eskiden öyleydi şimdi cocuklsr 3 yaşında onların yanında öyle gezim istemiyorum 6 da geliyor kocam 9 da çocuklar uyuyor zaman yok ki hazirlanim
mirzaarel-12 bulduğuna Şükür etsin 🫣🤣🤣
mirzaarel-12 zaman yoksa bosver yani adamın yorumu normal onu demek istiyorum 😂
rouge_ kız onu anladim 😂benim hevesim ne oalcak ne zaman giyecem ben bunlari
mirzaarel-12 bilemem😂cocukları uyut esin gelince hazır ol
mirzaarel-12 böyle değil geceliği onun eve geleceği zaman giyerim yada çay hazırlamak için kalktığımda giyer hazirlsnirm adam o anı bekliyorken bn diyemem ki bekle diye giymemle çıkarması bir olacak zaten bir anlamı olmayacak ama ilk sene bizimde öyle oluyordu bn üzerimi değiştireyim falan deyip odaya gitmeden gelirdi sinir olurdum giymemiyorum diye 😂 bir çocuk oldu gecelik hak getire adam çocuk uyuduysa diye pusuda bekliyordu bir gün sinirlenip hepsini çöpe bastım nasılsa giydirmiyon diye o ara bunaldım da herşeyden şimdi yeni yeni alıyorum iki çocuk var bu kez ben çocuklar uyusada bende uyusam diyorum kafamı koyduğum gibi uyuyorum bir iki eşim çocuklar uyuyunca yanaştı uykum var yapamıyorm yorgun oluyorum sinir sitres de var tartıştık sen anca kendini düşünüyorsun vs diye şimdi akillandi işten gelir yemek yer çay içer o zmn a kadar sürekli yatar bn çocuklar ile beraber sürekli birşey yaparım sonra o bakar çocuğa bn uyurum bir saat falan sonra istediği gibi oluyor herşey çünkü yeni doğan bir bebeğim var iki saatte bir emiyor diğer cocukdda olunca mahvoldum
mirzaarel-12 Adam seni beğeniyor demekki ekstra bişi aramıyor daha ne istiyorsun 😂😂
Benimki de cıbıldak seviyor. Alma öyle şeyler gülerim ben diyor tam bir odun
burjuva benim odundan iki sn sonra soyacagim şeyi niye giyersin ki diyor 😂
mirzaarel-12 aynısını diyor