fredrikaa Dün gece kaza oldu eşimle 🙈 bugün sabah eczaneden hemen ella aldım tam 24 saat bile olmadan içtim ama yine de çok korkuyorum ya işe yarar mı bu durumda?
RollsLily Yüksek ihtimalle işe yarar çünkü ella 5 güne kadar etkili ama ilk 24 saat içinde alınırsa etkisi çok daha güçlü oluyor
RollsLily fredrikaa Çok normal bence de çünkü bu konularda hep stres yapıyoruz ama sen zamanında almışsın baya erken üstelik
fredrikaa RollsLily Yani 10-11 saat falan geçti olaydan sonra hemen gittim eczaneye daha da bekleyemezdim zaten içim rahat etmedi 🙈
RollsLily fredrikaa Harika zamanlama bence çünkü yapılan araştırmalara göre ilk 12 saat içinde alınırsa etkisi %99 diye biliyorum öyle okumuştum
RollsLily fredrikaa Ertesigun diye bir site var mutlaka bak derim bir sürü güzel bilgi var direkt uzmana da soru sorabiliyorsun bu tarz konularda anonim olarak cevapları da yayınlıyorlar hem
RollsLily fredrikaa Cinsellik korunma ertesi gün hapı aklına ne gelirse bu konularda bak siteye görürsün zaten
fredrikaa RollsLily Gördüm şimdi cevapları falanda paylaşmışlar çok iyi oldu bu site çok teşekkür ederim
RollsLily fredrikaa Bende baya şey öğrendim o siteden hatta en sık girdiğim sitelerden biri diyebilirim