Kızlarrrrrr toplanın bir şey sorucam! Adetimden birkaç gün önce hep midem bulanıyor, başım dönüyor. Gebelik istiyorum ama her ay bu belirtiler sanki hamileyim hissi veriyo: mide bulantısı, kasık ağrısı, baş dönmesi falan… Sonra bir bakıyorum regl olmuşum. Sizde de oluyor mu böyle?

nurella6 her kadının döngüsü farklıdır ben mesela sinirli tahammül edilmeyen birine dönüşüyorum sancılar ve ağrılar olur halsizlik olur yani

nurella6 aklin seninle oyun oynuyor cünkü sen öyle istiyorsun diye o belirtileri görmek istiyorsun o yüzdende olabilir. Adet döngüsü herkesde farklidir kimisi hic bisey hissetmezken kimisi hareket edecek hali olmaz. Benim mesela 3 gün öncesinden kasiklarimdan dizlerime kadar vuran dayanilmaz bi agri olur 😖

Moonlight_ aklım oyun oynuyor o kesin. Herkesin elbette sancısı acısı farklıdır ama benimki acıdan ziyade sanki hamileymisim gibi tüm belirtileri veriyor sonra regl oluyorum.
        Mesela adet günümde hafif kanama geliyor sanki yerleşme kanaması gibi sonra adet olmuyorum 1 gun sonra tam adet oluyorum

nurella6 o bendede oluyor canim her adetimde az lekelenme oluyor sonrasinda tam oluyorum. Malesef adet baslangici ve hamilelik belirtileri ayni olabiliyor. Bi müddet hamileligi kafandan silmeni tavsiye ederim düsünme bu kadar stress yapma kendine stress en büyük düsman bebek istiyorsan. Insallah en kisa zamanda gönlünden gecen hayirlisi ile olur 🙏🏻🌸