perimasali802_ Bahtsizbedevi_ geçmiş olsun canım 🪷 Ben aynı canım temizlik ve çocuklar yani hava yağmurlu dışarıda çıkamıyoruz tikildik kaldikk
Bahtsizbedevi_ perimasali802_ sağol kuzum bizim burası yanıyo serinlemek için hergün balkon yıkıyorum o derece yani
Bahtsizbedevi_ perimasali802_ ay evet ya ben ilkbahar ve sonbahar kadınıyım gelemiyorum ne çok sıcağa nede çok soğuğa🤣
Moonlight_ perimasali802_ sende görürsün insallah askim senin cocuklar kac yasinda ? Benim ufaklik 2ye girecek sükür yeni yeni düzeldi uykulari 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🤣
perimasali802_ Moonlight_ büyük olan 6 olacak onun küçüğü 4 yaşında kızım 1 buçuk yaşında canım uykuda sorun yok Şükür uyuyorlar ama ben çok yoruluyorum ya
Sutlucikolati perimasali802_ ben bazen youtubeden tekrarini izliyorum🤣 ya da pazar gunleri sabah kahvaltisi hazirlarken 🤣
Moonlight_ perimasali802_ eee askim yorulmaya bende yoruluyorum valla ama bi yandan alistim gibi ben genel olarak zaten stressi yorucu isleri severim cok cabul canim sIkilir cünkü 🤣🤣🤣
Moonlight_ perimasali802_ valla sIkiliyorum kiz mesela ufakligi krese götüryorum eve geliyorum topla sil süpür yemek falan artik yapilcak isleri yapiyorum hemen yapiyorum sonra oturuyorum bu sefer sIkiliyorum 🤣🤣🤣