Kızlar üst dudağım baya bir ince ve asimetrik o yüzden böyle bir karar aldım 1 cc yeter li mi yaptıran varsa bana tecrübesinden bahsedebilir mi hangi marka daha iyi vs
Dudak dolgusu yaptırıyorum
Bir yere kapora verdim yarın yaptırıyorum evime yakın diye tercih ettim umarım pişman olmam , elasty marka dolgu kullanıyormuş bilemedim ya
Kesinlikle doktora yaptır pişman olursun doktor müthiş yapıyor pahalı ama. İlk çık şiş duruyor 2 haftaya normale dönüyor şişliği birde sadece üste yapılmıyor doktor ayarlıyor onu altada üstede dengeleyerek dudağın çok inceyse 1 cc yaptır 1 yıl sonra 1 cc daha yaptır istediğin ölçüye ulaşır
burjuva 1 en azı değil 0.5 de var ama dudağım çok ince demişsin 1 olur sana bide zaten zamanlada iniyor
hayatsevinceguzell 1 cc lık dediler az da yaptırsam aynı ücretmiş ama az gelir sen 1 ml yaptır dediler bana kalsa 0,5 yaptıracaktım
Hoşuma giderse altı ay sonra tekrar yaptırırım
burjuva yaptirdinmi nasil oldu? Cok acidimi? Bende cooook az biraz dolgu istiyorum ama acisindan korkuyorum 🤣
Moonlight_ çok acıdı ya yalan söyleyemem , şuan güzel gibi çok doğal duruyor ya ya da bana 1 cc az geldi 😆
burjuva hadi ya offf o igneden korkuyorum iste bide dudakta düsünemiyorum🤣 sonra biraz fazla yaptirirsin canim bildigim kadari biraz sönme oluyormus yani oturuyormus dolgu ozaman bakarsin duruma göre 🙈
Moonlight_ güzellik için herşeyi katlanırım ben valla 🤣🤣