Eşimin anneannesi burda demiştim ya kızlar 13 gündür burda sabah da ekmek almaya gittim arkadaşıyla konuşuyor bu . Şeytan dürttü ses kaydediciyi açtım koydum . Diyor ki saat 1 oldu çocuklar aç saat kaç oldu anca kalktı. Yumurta koymuyor kahvaltıya omadığı için koymadım zaten . Dün gitcek oldu sonra gitmedi bende eşime kahvaltı yapalım geç oldu zaten anneannen gitcek dedim tamam dedi saat 7 oldu gitmedi bende kahvaltı hazırliyim dedim onu demiş kadına dün yemek yapmadı domates peynir verdi önüme diye bu oğlu geliniyle yaşıyor evde asık surat var ama herşeyi koyar önüme diyor olanları koydum zaten alışveriş yapılacak eve . Sonra geçen eşim çocuklara süt meyvesuyu almaya gitti 100 tl verdi al al konuşmam benden süt al çocuklara diye onun lafını da etmiş 300 tl parayla geldim param bitti Allah şahit çocuklarım var ne eşim ne ben istemedik bişe . Lokmalarını sayarmış gelini sofrada üzüldüm o rahat yesin diye hemen kalkardım masadan dinledim banyoda kaydı köpürdüm sinirden herşeyi söyledim böyle demişsin markete gidince diye ben gitcem dedi bende bişe demedim sinirimden duramıyorum
Sabah sabah gerildim 😰😰
Analı kızlı aynılar
sizene canım kendi kızı dururken neden senin evinde kalıyo eşinin anneannesi bırak gitsin hiç ses etme vazgeçersede hani gidiyodun diye yüzüne vur belki gurur yaparsa gider
Bahtsizbedevi_ gitti canım kendi kızı istemiyor ki onu bi kere gel bende kal demedi
- Düzenlendi
sizene iyi gözün aydın canım kurtuldun öyle saçmalıkmı olur ben kızım dururken neden torununun evinde kalayım oğlu falandamı yok veya bi kızı senin kv var çok saçma bence ee benim kızım beni istemiyo diye gidip kızımın gelininin evinde kalayım bikere insan rahat edemez torununun evinde kalmaya bidahakine gelmeye kalkışırsa eşinle ciddi şekilde konuş istemediğini rahatsız olduğunu sen çocuklarınamı bakacaksın yoksa eşinin anneannesinemi ben çocuklara zor bakıyorum yetiniyorum anneannene bakamam kızının evinde kalsın bidaha gelirse de çık işin içinden