Selam kizlar bileniniz var casamba hollandaya gidip iki gun kalip geldik, neyse konu su iki araba gidildi araba da yerde vardi, bn iki ablama dedim gelin beraber gidelim,birinin kizi evli orda yasiyor x kisiye gideriz ordan orda kaliriz hep beraber bir gun ertesi gun geliriz fln,neyse ikiside isimiz var gelemeyiz fln dediler,tmm dedim ,bugunde yaziyorum guruba ne yapıyorsunuz ses soluk yok, resim atiyorlar biz hollandaya gidiyoruz,bende bozuldum, yazdim biz cagirinca gelmessiniz sakalimiz yok sozumuz dinlensin, ablamda yazmis ne alakasi var dedim cok alakasi var neyse size iyi gezmeler diyip trip attim,tek bir ablam yazdi diyerleri yazmadi bile , sizce kirilmakta haksizmiyim benmi abartıyorum? Bu bi kac kere oldu hep boyle bir toplu birsey yapacaklarinda beni dahil etmiyolar, bir kerede oructa ablam herkesi davet etmiş bir tek beni ve eşimi guya ayri bir gune cagiracakmis, sonra bnde bozuldugumu belli ettim, sonra kaynanam gil gelmiyor siz gelin diyerek telefon ustune telefon cagirdi, bn gitmicektim esim zorladi gidelim bosver fln kalkip gittim, yani bunun gibi bi kac olay daha ve ben dislandigimi dusunuyorum artik 😔
Kizlar benmi çok abartıyorum sizce?
karamelek21 ben olsam bu durumda bende bozulurum ve cagirsada bi süre gitmezdim isim var diyip baska yere gider Story atardim 🤣 bence sizde bi daha bisey demeyin gelin oturalim yada suraya gezmeye gidelim diye
Ben olsam o gruptan çıkarım ararlarsa açmam artık
karamelek21 haklısın canım bnde olsam bozulurdum yani
karamelek21 benimde başıma böyle bir şey geldi ablam defalarca beni dışlamaya çalıştı adeta rekabet halindeydi bence ortak çevremizden birkaç arkadaşı çağırdım ve ablamı çağırmadım zaten kulağına gitti çokta bozuldu bu hareketi 3 4 kere yapınca kendine geldi
firdevskartal kız ama ne olursa olsun ablaları onlar 🥰
karamelek21 ufak bebeğim varsa dışlanmış olabilrsin aklıma başka şey gelmiyor. Onlar büyüttü ise seninkiler ufak ise
Moonlight_ oyle yapacam bir sure umursamaz yoklarmis gibi takilacam😔
firdevskartal guruptan cikmadim ama yazmicamda biraz anlasinlar kirildigimi
alinasira cok uzucu demi insanin oz ablasinin bunu yapmasi, arkadas olsa asla takilmam boyle seylere ama aileden olunca insan uzuluyor
Bubenimoykumm ufak bebegim yokta, ben kardeşlerin rn kucuguyum ama en akli basinda olaniyim,valla abartmiyorum kendimi,buda islerine gelmiyor ve bu yuzden dislandigimi hissediyorum,ornegin gecen yiyenim evli bekar arkadasi gitmis onun oraya gezmisler fln orda kalmis,dedim senin evindemi kaldi evet dedi, sence normalmi dedim bekar kaynin var esin vr neolursa olsun evinde yatirma birdaha sonra cok pisman olursun,yazmis tamam tripli sekilde ablalarimda asla bana bu konuda haklisin yazmadilar ben anlamiyorum,bn ona dogruyu soylemek zorundayim ister uysun ister uymasin, bunun gibi seyler, mesela sacma sapab seylere para vermeyin derim beni cimri ilan ederler, ama her sene tr tatile gidende benim😂 sonra soylenirler gecinemiyoruz fln fln bu gibi seyler
karamelek21 bencede öyle yap canim
perimasali802_ çok üzülüyorum bn onlara kiyamiyorum ayaklari taşa değmesin 😔
karamelek21 tabikide kiyamazsin ki canım benim kardeşlerin sonuçta
Böyle kırıldığını söyle ve az mesafeni koy hani kardeşsiniz sonuçta
karamelek21 araya mesafe koyardim net şekilde sen hicbir sey olmamis gibi konusmaya devam edersen tekrar yaparlar
perimasali802_ oyle yapacam yoklugumu ve ne kadar kirildigimi anlasinlar,
Sutlucikolati çok haklısın canim tepkimi net bir şekilde bugün göstermezsem hep yapacaklar,bakalim..
Senin için kalbim kırıldı inan, bir süre tavır al sessizleş anlasınlar kesinlikle. Bir daha yaşatmazlar umarım 🙏🏻
doremi 😞 oyle yapacagim suan sessizliğimi koruyorum bakalim ne zaman farkedecekler🌸
karamelek21 belli dönem sindirmek için uğraşıyorsun epey zaman harcadım daha sonra kendisinin zaten kıskanç bir yapıda olduğunu gördüm kişisel algılamamaya başladım bana kim nasıl davranıyorsa en yakınım bile bende artık öyle davranıyorum