Selam kizlar bileniniz var casamba hollandaya gidip iki gun kalip geldik, neyse konu su iki araba gidildi araba da yerde vardi, bn iki ablama dedim gelin beraber gidelim,birinin kizi evli orda yasiyor x kisiye gideriz ordan orda kaliriz hep beraber bir gun ertesi gun geliriz fln,neyse ikiside isimiz var gelemeyiz fln dediler,tmm dedim ,bugunde yaziyorum guruba ne yapıyorsunuz ses soluk yok, resim atiyorlar biz hollandaya gidiyoruz,bende bozuldum, yazdim biz cagirinca gelmessiniz sakalimiz yok sozumuz dinlensin, ablamda yazmis ne alakasi var dedim cok alakasi var neyse size iyi gezmeler diyip trip attim,tek bir ablam yazdi diyerleri yazmadi bile , sizce kirilmakta haksizmiyim benmi abartıyorum? Bu bi kac kere oldu hep boyle bir toplu birsey yapacaklarinda beni dahil etmiyolar, bir kerede oructa ablam herkesi davet etmiş bir tek beni ve eşimi guya ayri bir gune cagiracakmis, sonra bnde bozuldugumu belli ettim, sonra kaynanam gil gelmiyor siz gelin diyerek telefon ustune telefon cagirdi, bn gitmicektim esim zorladi gidelim bosver fln kalkip gittim, yani bunun gibi bi kac olay daha ve ben dislandigimi dusunuyorum artik 😔