Merhaba kızlar aranızda iştah kapatıcı ilaç kullanan varmı önerilere açıgım eski halime dönmek istiyorum bu aralar iştahım gene açıldı ditetti arada bozuyorum buda sinirimi bozuyor biraz araştırdım iştah kapatıcı ilaçlar varmış aranızda kullanan faydasını gören var mı
İştah kapatan ilaç
hayal65 hiç bilmiyorum canım 🪷
hayal65 hani nerde adı ne nerde satılıyor 🤣🤣
hayal65 canım ben doktorlarla çalışıyorum çok sayıda kilolu dr var böyle bi ilaç olsa kullanıp zayıflamazlarmıydı 13 yıldır hemşireyım istanbulda populer hastanelerdede çalıştım böyle bi ilaç duymadım bazı ilaçların yan etkisi iştah kapatabilir o ayrı ama özellikle böyle bi ilaç yok umur tacirliği yapanlardanda uzak durmanı tavsiye ederim piyasadaki zayıflatıcı çaylar kahvelerdende ciddi zarar görenleri gördüm hastanede bu sebeple sağlıklı zayıflama yollarına yönelmelisin
hayatsevinceguzell yorumunuz için teşekkür ederim araştırdım biraz kullanan varmı böyle bir ilacı kilo sorunum var bu canımı çok sıkıyor peki bana iştah kapatıcak bir öneride bulunamazmısınız teşekkürler
hayal65 evet ya paylaşsinlar 🤣
hayal65 malesef hamilelikte bende çok fazla kilo aldım çocugumu sütten kesince diyetisyene gidip 15 kilo verdım diyetten sıkıldım senınde dediğin gibi spora yazıldık eşimle şu anda 3 kilo verdım öyle yani kilo illa verılıyor çok kafana takma en basitınden ekmeği pilavı makarnayı hayatından çıkarsan bile verirsın sakın ne oldugunu bilmediğin ilaçları zayıflamak uğruna kullanma vücuduna bu kötülüğü yapmamalısın şimdi beraber çalıştığım dahiliye doktoru 130 kilo böyle bi ilaç olsa kullanmaz mı ? Ödem attırıcı bikaç ilaç var ama onunlada max 3-4 kilo gider yani
hayatsevinceguzell çok teşekkür ederim galiba aşırı sorun yapıyorum eşim de sürekli kilolusun zayıfla ne olur felan diyor dediğiniz gibi pilav makarna ve beyaz ekmek tüketmiyorum kendimi mutlu hissedemiyorum yada eşimin psikoloji imle oynuyor
hayal65 çok haklısın canımın içi benımde eşim öyle söylese çok sorun ederım sende inadına azim et zayıfla evde leslie yapabilirsın