Ya kızlar ben bişey sormak istiyorum size. Geçen hafta Gizce butik den iki elbise bir tişört aldım 800 civarıydı EFT yaptım kargo takibine bakınca daha EFT bekleniyor yazıyo. Wp den yszdım cevap yok aradım ulaşılamıyo dolandırıldım galiba😭😭😭😡😡. Böyle bir şey yaşayan varmı
Dolandırıldım mı acaba🤔
Tinnymom işte bu yüzden korkuyorum geçmiş olsun birkaç gün daha bekle ama bnce dolandırıldın
Tinnymom gizce butik trendyol da da satış yapıyor ama bilemiyorum valla nekadar güvenilir gerçi aynı sayfayı oluşturup dolandırılan cok var umarım öyle olmaz
perimasali802_ sağol bacım inşallah dönüş yaparlar
Tinnymom Gizce isimli sayfadan almışsanız dolandırıcı değil. Ama gizce butik yazıyorsa veya takipçi sayısı az ise sayfa bu orijinalin sahtesidir.
- Düzenlendi
zarifhanim
Burdan aldım
Tinnymom Dolandırılmamışsınızdır. Bayram haftası olduğu için siparişi yoğundur. Eft bekleniyor yazıyorsa sitenin hesabına aktarılma süresi içindedir. Pazartesi bayrama yetişecek son kargolar çıkar. Yarın mail atın bir, eğer pazartesiden sonra verilirse bayrama yetişmez sonrasında kargonuz teslim edilir.
Tinnymom gizce mi adı gizce butik mi
Tinnymom ben başka butik de bu şekil dolandırıldım hahrhsjsh
annekadin sadece gizce ise ben geçen sene bi şeylet almıştım güzeldi de. Dolandırıcı değildi
Tinnymom ay sen yine şanslısın ben aynı parayı iki kere üst üste göndermiştim ahhrjsjs
Tinnymom ne yaptınız paranızı iade ettiler mi?
Tinnymom bende dolabdırıldım telefon sipariş edeyim dedim facebook ta A101 de telefon var gözüküyordu telefon alıcaktım fiyatı 2200tl di. Hiç 2200 tl ye telefon mu olur😂🥴. Öyle gerçekçi ki eşim dahi inandı siteye girdik A101 sitesi aynı sipariş edelim dedik ettik baktık ne gelen var ne giden telefon falan yok kocam şimdi diyor trendyol dışında hiç bi yerden sipariş yok diye. Onu da elimden alabilirdi😂😂😉😂