Merhaba kızlarrr , ben bu sene erteleyici hap kullandım balayında . Eşim görevden geldiği hafta tekrar adet olacağım . Yine hap kullansam bir sorun olur mu ki ? Çok zarar verir mi ?

duo ben balayında kullanmıştım bir daha tövbe ömrü hayatımda ilk ve son oldu (tekrar evlenirsem kullanırım bu da totem olsun ahahah)
    Benim regl düzenimi bozdu hamile kalamadım baya kötü etkiledi ama ben 14 gün falan kullandım regl tarihimi bilmiyordum düğünden önce içmeye başladım düğün balayı derken 14 gün içmişim o da haliyle mahvetmiştir rahimi düzen mi bırakır😂
    Ama geçen sene bi arkadaşım evlendi balayına çıktıkları gün lekesi gelmişti hemen içti 4 gün içti bırakınca 3 gün içinde regl oldu onda hiçbir sıkıntı olmadı benim gibi çok kullanmayacaksan 3-4 gün içersen bi şey olmaz bence yine de bi doktoruna danış senede 1 en fazla 2 kere kullanılıyor diye biliyorum uzun oldu sorrry😂😂😂

sanslikralice Ella ile karistirmiuosun dimi kiz anlattiklarin aynı o hap gibi 😂😂😂 bende kullandım düğün olduğu için ama adetimden 1 hafta önce falan başladım ki öyle de olması gerekiyordu kadın doğuma gittim o verdi hatta. Düğünu atlattım bide üzerine 4 gün daha içtim diş çekimi de atlattım bırakınca da ertesi gün hemen oldum bı sikinti olmamıştı 😂 @duo

duo emzikli anneler kullanabilir mi?

anonim9 yok aşkım ella tek bir tane hap zaten bu ertesi gün hapı diye geçiyor adeti erteliyor hapı içtiğin sürece regl olmuyorsun içinde 20 tane falan var sanırım
        Ella bir tane

sanslikralice ha tamam o zaman 😂 yani kişiden kişiye değişiyor demekki yan etkisi ☺️

sanslikralice ben de en fazla 7 gün kullanmışımdır . Kestiğim gibi adet oldum . Diğer ay da oldum. Sıkıntı yaşamadım

sanslikralice ben de bunu kullandım . Sene de iki kere kullansak sıkıntı olur mu acaba ? Gelmeden birkaç gün önce kullanmaya başlayacağım . Tam da zamanında adet olacağım . Şans yok ya 🥹

duo kız şans yok deme evrene kötü enerji gönderme 😂 diğerini içeli bi kaç ayı geçtiyse iç benim gibi gününü abartma eşin gidince de bırak regl ol gebelik planlamıyorsan nolacak

• duo bunu yanıtladı.

sanslikralice gebelik düşünmüyorum. En son Nisan ayında içmiştim . Teşekkür ederim 😀