Kızlar gözlük takmak istemiyorum hiç yakıştırmıyorum kendime ve sevmiyorum lens kullanmak istiyorum. aranızda uzun süre kullananlar var mı göz numaranızı büyüttü mü ya da herhangi başka bir zararı oldu mu ona göre alıcam ben de

selinx ben kullandim canim numarayi yükseltmedi cok büyük rahatlikti benim icin. Arada uzun saatler takinca göz kurulugu yapiyordu cok az onun icinde damla kullaniyordum.
    Hijyene dikkat ettigin sürede bi zarari yok.
    Iki farkli lens var biri yumusak digeri sert benim sana tavsiyen yumusak olani alman

selinx
      Ben numaralı lens kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım. Numarayı etkiliyor mu bilmiyorum ama ben gözlük kullanırken numaram büyümüştü çok alakalı değil sanırım

belladonna of benim de büyüdü ya yani büyüyecekse lens takayım öyle büyüsün diyorum bende sjdjkd nereden alıyorsunuz lensi

selinx ben yurtdisindayim canim burfa Optik mi deniyor trde bilmiyorum ordan aliyorum 😂

selinx tercih meselesi bide bi kac tanidigim doktor var mesela onlar aksesuar niyetine takiyor daha ciddi görünüyoruz diyorlar 😂 zarari söyle olur cikarmayi unutursun yatarsin yada coook uzun saatler gözünde kalir falan anca öyle. Mesela benim kuzenim gözünde lens varken tv bakarken uyuya kalmis ve lens icine kaymis zar zor cikarmisti

selinx göz numaranızı büyüttü mü

Lens değil tam tersi gözlük büyütür. Gözlük merceğe tam oturmadığı için büyümeyi ilerletiyor ama lens direkt göz merceğine sabit olduğu için daha faydalı. Ben senelerdir kullanıyorum çokta memnunum. Lens göz kuruluğu yapar kullanma diyenler olabilir onun çözümüde gözyaşı damları damlatmak herzamanda degil nadir. Sadece lens seçerken sert olan degilde yumsak lens seçersen daha rahat edersin, sertler gozünü kaşısan çıkıyor kayıyor. Alcon air optik marka tavsiye ederim

selinx korkma canim gayet rahat yani sen takip aylarca gözünde tutmicaksin ya sonucta o kadar zararli olsa onca insan niye lens kullansin 😂

selinx bakma sen kimseye al kullan valla en büyük rahatlik bende cocuklardan dolayi bu sira kullanamadim cünkü bazen oturdugum yerde uyuya kaliyordum falan ozaman sIkinti diye 😂 bende simdi izine gidip geleyim lens alicam benim ufaklik gözlügümü rahat birakmiyor sonunda kirdi zaten anlican kör kör geziOrum ahahajahah

selinx ben kullanıyorum memnunum hijyene dikkat et bide takip çıkarırken ellerini yıka suyunu her kullanmaya değiştir çok iyi oluyor bende gözlük sevmiyorum