Kızlar oğlum 4 yaşında, kayinpederimi çok sevmiyorum yani hatta hiç ama oğlumu çok seviyor değer veriyor bayram tatilinin 2. Günü ilçeye (deniz icin) gidicekler, cocugu da götürmek istiyor ama ben istemiyorum gitmesini. Ama öyle bi insan ki hemen olay çıkarmaya müsait yani neyse, eşim bisi olmaz ama sen istemezsen gitmesin diyor ben çok kararsızım siz yolluyormusunuz böyle daha 4 yaşında küçük degilmi
Siz olsanız ne yapardınız
Papatya37 torununu cok seviyormus deger veriyormus ben sahsen kendi meselemi ogluma yansitmazdim yollardim sonucta cocuk dedesiyle denizde eglensin derim kac gün gidecekler ?
Papatya37
Ben kızımı dedeleri ile dışarıya gönderiyorum ama denizi bilemedim. Aklım kalırdı herhalde.
Papatya37 normal dedesi ile yollardim bende, ama denize gidecekler o konuda biraz cekinken olurdum, Allah korusun cocuga birsey olur fln aklim kalirdi, ama konusarak ekstra dikkatli olmalari konusunda uyararak yollanabilir, birde kac gunlugune?
momd eşimle ben gitmeyiz diye düşündük yani belki bizde gideriz ana eşimin pek gidesi yok eğer siz gitmesseniz ben cocugu götürüyüm diyor
Moonlight_ 1 gece kalicaz dedi
karamelek21 1 gün dedi, bayramin 2. Gün gideceklermiş 3. Gün toplantısı varmış gelicekmis.
Papatya37 ben yaninda bizim olmadigimiz ortama cocugumu yollamazdim bi de denizden bahsediyoruz
lgrth bence biraz benimde sevmemem önemli yaa tabi herkesin düşüncesi farklıdır bilemem, kötü bi geçmişimiz var ha çocuğumu seviyor orası ayrı ama babam da olsa aklım kalır ben sadece diğer anneler yolluyormu napiyor onu merak ettim🫶
Papatya37 anladim canim yani ben sahsen yollarim hatta yolluyorumda ☺️
lgrth anladım bende yolluyorum gündüzleri oyun oarkina falan götürüyor, 1 2 kere de kaldı ama evlerimiz yakın bisi olsa falan getirir yada ben alırım gibi, ama gidecekleri yer uzak ilçe 2 saat falan rahat sürer ha deyince gidilmez o yüzden içime oturdu buraya yazdım galiba bende gidicem😂😂
Papatya37 ben olmadığım yerde çocuğum olamaz çok küçük değilmi bide deniz falan korkarım ben
Yani kayınpederinze güveniyorsanız emin iseniz bilemiyorum ya
Moonlight_ ne güzel iyi olur aslında bende nefes alırım vs ama şeyden korkuyorum doğruyu söylemek gerekirse bana karşı çocuğumun tavrı değişirse falan benden uzaklaşırsa biraz abartı gelebilir size ama beni yargılamayın 🥹 sizin cocuklarda bi huy değişimi falan oluyormu gece kalmalarinda yada normal gün içinde yolladığınız da
perimasali802_ yok yani güvenirim de kendim gidince bile korkuyorum denizden şimdi ben yokken hep aklımda kalır her gittiği yere çocuğumu da götürmek istiyor biz istemeyince de kocamla falan tartışıyor gerçekten garip birisi. Eşim bisi olmaz gitsin dedigi için ikilemde kaldım
Papatya37 deniz tehlikeli ya bnce beraber gidin
Papatya37 Benim kızım da 4 yaşında. Yanında ben olmadan göndermiyorum. Kayınpederimi severim, kızım da sever ama çocuk bakabileceğini düşünmüyorum. Yani tuvaleti gelse yaptıramaz, karnı acıksa yediremez. Abur cubur verir. O yüzden beraber gittiğimde içim daha rahat olur. 4 yaş küçük bence, kendi sorumluluklarını yerine getiremediği için anne desteğine ihtiyaçları var.