kleopatranizzz Sinsipisi Akışına bırak ve kendisinin gelmesini bekle gelmezse o zaman sorunun kaynağını aramaya başla derim
Sinsipisi kleopatranizzz 2 hafta içinde memlekete gidicem annemlerde kalıcam 2 ay bu şekilde arayı düzeltmeden gitmek beni korkutuyor açıkçası Araf’ta kaldım bugün yanına gidip yatakta sarılsam mı diyorum ama tersler diye de endişeliyim
14949894 Sinsipisi kıyamam sen lohusalık sürecini de onun yüzünden sağlıklı geçiremiyorsun kesin, Allah yardım etsin sana gülüm
kleopatranizzz Sinsipisi Sen neden bu kadar çok düşünüyorsun ki bırak biraz da o düşünsün. Ayrıca bir sorun varsa bu şekilde çözüleceğini de düşünmüyorum en iyisi oturup konuşmanız
Sinsipisi kleopatranizzz elimde değil ya normalde bu kadar sıkıntı etmem lojusalıktan galiba konuşmaya çalıştım ama zamana bırakalım dedi sen gelene kadar uzak kalırız biraz iyi olur bize dedi
annekadin Sinsipisi bence farklı bir problem vardır duygusal soğukluktan mı bahsediyor acaba bilemedim birde ediniz doğum anınıza şahit olduysa ondan da etkilenmiş olabilir ammmaaann şu erkekler yokmu