Kızlar 38+5 günlük hamileyim dün hastaneye gittim nst çektim çikolata falan yemediğim için bebek fazla hareketli çıkmadı çatı muayenesi oldum 4 cm acilman var dedi tekrar nst istedi nst çektim sancım çıktı ama ara ara gelip gidiyor çok şiddetli değil doktor karnımı da elledi çok sancilisin nasıl hissetmiyorsun tuhaf dedi seni doğuma alayım suni sancı falan verim dedi bende yok dedim doktor da o zaman merdiven çık bol yürüyüş yap dedi dün yürüdüm baya merdiven de çıktım ağrım çok az oldu bide akintim fazla oluyor napmam lazım acilll kızlar???
Doğum acilll
eda123 suni sancı alsanız kurtulurdun hemen neden reddettin sağlıkla al kucağına inşallah 🙏🏻
Açılmanin devam etmesi için hareket et merdiven in çık plates topu varsa YouTube bakarak açılma ve bebegin kanala girmesi için spor yap ılık duş al başka aklıma gelmiyo ben hastanede plates topu ile spor yaptım cok iyi geldi ve duş aldım bende ağrı hissetmedim ama nts de çıkıyordu suni sancı vermisti dr bana sormadı hic😅
Sonradan farkettim 😄
eda123 kız git yatış yap teyzem gibi yolda doğurursun vallahi 😂 o da yatış yapmak istemedi 3-4 gün sonra hastaneye yetişemedi yolda arabada pırtlattı bebeğin kafasını sonra ilk denk gelen hastaneye girdi 9 ay gittiği özel hastane parası da havaya uçtu gitti 😂
Oluyorumanlasana inşallah daha günüm var 9 gün çatı muayenesi oldum öyle doktor 4 cm acilman var dedi nst de sandım az çıktı ondan evde sancımı çekmek istedim 🫠
eda123 bir avazda kurtulursunuz inşallah 🙏🏻
peynirlimakarnaa suni sancı almak istemiyorum aslında evde sancım olsun istiyorum o şekilde gideyim suni sanci nasıl bilmiyorum ilk doğumun allahin izniyle 😁
Oluyorumanlasana amin inşallah teşekkür ederim 🤲
eda123 Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻