Kimsemkimimyaw Rose_ abartmışlar canm normal dusunu al genel olrakta ayaklarini usutme kadnlar icin iyi degildir skı giyin biraz zaten havalar soguk 🌸
Panda Rose_ Hə bizlərdə elə deyirlərdə canım😁Oranı isti suyla yumaq lazımdı ayağı isti özünü isti saxlamaq lazımdı😄
Rose_ Meryemali bana poponun üstüne bile oturamazsın dediler acıdan , kendini üşütmemelisin ve sadece orası ılık suyla yıkanmalı diye duymuştum
Teksasss Rose_ acı meselesi kişiden kişiye değişir benim çok acımıştı mesela ama arkadaşımın o kadar acımamıştı oturma konusunda gayet güzel oturdum ama hafif ağrı oluyordu ilk gece yapın zorlamayın dediler iki gün ara verin dediler ama biz yaptık alışmak için hiç de zor olmadı zamanla alışıyor insan
Adilazimdegil Rose_ ay yok artık yavrum hurafe onlar ya seni bildiğin korkutmuslar 🙄 sinir oluyorum böylelerine 😡 hiç stres yapacak birşey yok inan geçip gidiyor acımaz diyemem yalan ur canım yanacak ama anlık yani geçiyor sonra ilk gecede iki defa ilişkiye girmiş biri olarak söylüyorum. Tabi eşinin de kibar davranması lazım o çok önemli
Kahvelidondurma Yok niye zararlı olsun eğer islam dininse gusül almak önemli, oturamazsın diyenleri bilmiyorum ama kişiden kişiye değişir bnde acı olmamıştı gayette rahat oturdum
Panda Rose_ Əslində çimmək olmaz deyiller.Bide çox ağrımağın istemirsense yoldaşın birinci quru quru salmasın yaşlasın🤭 gördün ki qan gəlir dahada davam etmə.
Kahvelidondurma Rose_ rahat bırak kendini acicak deme kasma kendini hiç birşey acımaz rahat gecer hatta
Rose_ Adilazimdegil Adilazimdegil bende sinir oldum düşündükce korkuyordum🤦🏻♀️ İnşAllah dediğiniz gibi rahat olur biter🙏🏻
Panda Selale Qorxulu bişey yoxdu canım amma ilk gecede oğlan biraz ince davranmalıdı qızda özünü sıxmalı deyil ən əsasda stress keçirtməli deyil.2dəqiqəlik işdi oldu bitti fiso🤭☺️