Kızlar sizler az çok yaşadığım çocukluğu anlatmıştım babamın bize yaptıklarını dünde öğrendimki babamın bi oruspunun mekan kapatıp canlı müzikle doğum gününü kutlamış onuda resim video çekip ameliyat olan erkek kardeşime atmış tabi kardeşim görünce deli oldu kapısına dayandı bıçaklamak için arkadaşı engel oldu yaşadıklarımı bilmeyenler için özet geçeyim şöyledir babam bize bu yaşımıza kadar hiç babalık yapmadı annemle küserlerdi bizede düşman olurdu ekmek alacak para bırakmazdı eve bi çok kezde annemi aldattı herşeye rağmen annem bizim için susup katlandı taki annemin adını karalayana kadar annem son raddeye geldi adını karalayınca boşanma davası açtı ve ailesinin yanına gitti benim doğumum için geldi sonra tekrar yanıma sonra burda ev tutup burda kalmaya başladı kardeşimin hastalığı çıktı haliyle ameliyat olması gerekiyodu burdaki Dr adanaya sevk ettiler sonra babamla birlikte götürdüler babam orda yanlarında beklemeyip yüzüstü bırakıp geri döndü annemde tekrar ailesinin yanına gitti daha birçok şey yaşattı anneme ve bize bizle biyere gitmeye utanıyorum ben küçükken benim yanımda anneme söyledi bu kelimeyi dünde öğrendimki bizle dışarı çıkmaya utanan adı baba elin oruspularına mekanlar kapatıp doğum günleri kutlamış dünden beri sinir krizi geçiriyorum nefes alamıyorum ruhum yüreğim daralıyo nolur bana moral verin şuan okadar ihtiyacım varki buna çok kötü durumdayım çok zoruma gitti onun bu yaptığı biraz uzun oldu kusura bakmayın sonuna kadar okuyanlar hakkınızı helal edin 🥹
Kızlar çok kötüyüm 🥹
Bahtsizbedevi_ cok üzüldüm canim her yerden engelleyin bence sizde onu silin atin hayatinizdan bosver ne yapiyorsa yapsin er yada gec yaptiklarinin bedelini ödicek nasilsa.
Neden üzülüyorsun ki canım bunun yaşlılığı da var sen değil o sana muhtaç olacak herkes hak ettiğini yaşar boşver sen kendi hayatına odaklan babam yok say
Bahtsizbedevi_ canım niye üzülüyorsun ki sizin yollarınız çoktan ayrılmış nasıl biri olduğu belliymiş zaten önünüze bakın annen resmen boşandıysa sizi alakadar eden bir şey yok bir hayır da beklemeyin arkanızda bırakın kalsın 🙂
Bahtsizbedevi_ ne diyeceğimi şaşırdım ya 🫂
Moonlight_ öyle yaptım herşeyini sineye çektim ama bu son olayını asla ama asla sineye çekemem çok zoruma gitti bulamama kadar anneme hiç jöyke bişey yapmadı ama başkasına rahatlıkla yapabiliyo okadar kırgın ve kızgınımki
burjuva ya zaten yok saydım ama ben yine umursamam kimle ne yapıyorsa yapsın ama bize yansıtmadan yapsın yani bize resim çekip atmanın anlamı ne ben onu anlamıyorum maksadı neydi bide 2 erkek kardeşim daha var onlara atmıyo hiç ama ben ve diğer erkek kardeşime atıyo çünkü biliyo ikimizde çok takıntılı ve duygusalız en ufak bişeyi jile kafaya takan biriyiz oyüzden sadece ikimize atıyo
lgrth canım zaten bi beklentimiz olmadı şimdiye kadar benim zoruma giden şey şimdiye kadar anneme böyle bişey yapmamış bizimle biyere gitmeye utanan insan onun bunun o* ruspusuna mekan kapatıp canlı müzikli doğum günü kutlaması haklı olarak zorumuza gidiyo psikolojimizle neden oynuyo bizim dünden beri sinir krizleri geçiriyorum en son dayanamayıp bitane yastık alıp ağzımı kapatarak avazımın çıktığı kadar bağırıp ağlamak oldu yinede atamadım içimden öfkemi nefesim kesiliyor yüreğim sıkışıyo artık eve sığmaz oldum onun yüzünden 2 günde çökertti beni
Üstte çıksın
Ahhh yavrum.Allah kuvvet versin
Allah sabir versin..
Allah babana şefkat ve merhamet versin.
Sen sıkma canini toparlan cocuklar icin
- Düzenlendi
aykirikadin öyle yapmaya çalışıyorum canım eve sığamıyorum artık daralıyorum nefesim kesiliyor en çokta zoruma giden şey bizimle biyere gitmeye utanıyorum deyipte onun bunun altına yatan kişiye mekan kapatıp canlı müzikli doğum günü kutlaması aklıma geldikçe sinir krizi ağlama krizleri geçiriyorum bide resim video çekip bize atmasını kaldıramıyorum kiminle ne yapıyorsan yap be adam bize neden atıyorsun atmandaki amacın ne yani
Bahtsizbedevi_ bu saatten sonra sana istese de babalık yapabilir mi? İcindeki o boslugu doldurabilir mi? Hayır yaralarini saramaz boslugu dolduramaz o yuzden babanin böyle biri oldugunu kabul et ve beklentiye girme
Bahtsizbedevi_ bnde benzer seyler yasadim,berbat bir çocukluk asagi yukari ayni seyler, benim annemde birakmadi bizim icin cekti, keske cekmeseydi, senelerce babamla konusmadik ablamla yasadim evde tek bekar bendim, sonra seneler gecti yine yufka yuregim dayanmadi konusmaya basladik,simdi elhamadullilah en azindan bircok seyi birakti annemle,ama esimin ayni profilde bir babasi var oda ne eziyetler etmis kaynanama,en son kendi annesi babasi red etmis, ve benim esim asla konusmamis görüşmemis,adinin gecmesine bile tahamulu yok yok saymis,keske diyorum bazen keske esim kadar olabilseydim bende affetmeseydim bu kdr kolay,cocuklugumuzu gencligimizi aldi aldi elimizden, cogu kez kumar oynar para kalmazdi ekmek almazdi eve ,demem oki hala ayni pislikse uzme kendini ve gercektne hayatindan sil o onu hak ediyor
Bahtsizbedevi_ boşver canım ne takıyorsun ki annenle ayrılmışlar zaten o artık baba olmamalı sizin için ne hali varsa görsün, ama ahınız kalmaz ona emin ol çok kötü çekecek
- Düzenlendi
karamelek21 öyle yaptım canım engelledim numarasını sildim hesap sormak için aradığımda bana saygısızlık yapma geveze geveze konuşma dedi bizi evlatlıktan reddetmiş hakkını helal etmiyomuş öyle dedi çok hakkı varmış gibi kumarı yoktu ama paraları başkalarına yedirirdi hep şimdide duydumki pezevenklik yapıyomuş babam olduğu için utanıyorum annemin ne emeklerle yaptığı evi kerhane evine çevirmiş daha neler neler aklıma geldikçe kriz geçiriyorum🥹