Kızlar ajda bilezik yada bileklik almayı düşünüyorum genelde spor giyinen biriyim her ortama giysiye ajda mı uyum sağlar yoksa bileklik mi? Yatırımlık olacak birde hiç bozdurmayı düşünmüyoruz zaten ihtiyacımız olmayan bir para ve uzun vadede ihtiyacımız olacağını düşünmüyoruz. İşçilikte bileklikte çok oluyor heralde net bilgim yok. Çok kararsız kaldım ajda ve bileklik arasında. Bana fikir verebilir misiniz?
Ajda mı bileklik mi?
aynoluyonoluyo ajda tekli olmuyor ya gecen yaptim bileklikle taktimda cok tek yalniz🥲😂😂 adana burma da bence hos duruo oda tek olmuyo seviyorum ben takilari takilari tek takicaksan ve yatirim amacli dusunuyorsa 22 veya 24 ayar isciligi az bileklik bak derim
aynoluyonoluyo yatırımlık alacaksan uzun vadede kullanımda hepsi kârda bence Ajda tek güzel durmaz en az 3 tane olması güzel duruyor ama bileklik tek başına bile zarif güzel olur
Zamansiz_ askım zaten en az 5 tane alcak kadar para var tek basına bende sevmiyorum dediğin gibi karıştırınca daha güzel oluyor
Oluyorumanlasana alırsam en az 5 tanesi alcak kadar para var askım sadece kararsızım ajda mı bileklik mi diye
aynoluyonoluyo 5 tane Ajda o zaman hem kırılma kopma derdi yok hem şık
Oluyorumanlasana gittim aldım askım 🫶🏻 bu seferde aklım bileklikte kaldı 😂😂😂 terazi burcuysan hayat çok zorr😂😂
- Düzenlendi
aynoluyonoluyo 3 Ajda 10 ar gramlık 2 bileklik alsaydın keşke 😂
aynoluyonoluyo aklın kalmasin ya bileklik zamanla sarkiyo bı de kopma kırılma ihtimali yüksek hayırlı olsun güle güle kullan ajdalari ❤️😂
Arkadaslar düğünden kalma ceyrek altinlarim var ileride ev araba icin yatirimlik sakliyorum burma bileziklerimde var takamıyorum bu ceyrekleri ajda alsam zarar edermiyim yaa bilginiz var mı
minik12233 Ajda da genelde zarar olmuyor kuyumcular yatırım için Ajda öneriyor zaten bence neden olmasın geldiği fiyata gidiyor Ajda neredeyse
lgrth dünden beri aynı düşüncedeyim😂😂 ben iflah olmam😂😂
Oluyorumanlasana teşekkür ederim askımm daha güzelleri daha bol bolll senin olsun❤️❤️
aynoluyonoluyo neyse inşallah bileklik alacak paran da olur en yakın zamanda 😂
aynoluyonoluyo
Yatırım olacak ise ajda
lgrth insallah askımm allah hepimize boooll boll versinn🫶🏻🫶🏻🙏
aynoluyonoluyo Aminn 🥲