Kızlar ajda bilezik yada bileklik almayı düşünüyorum genelde spor giyinen biriyim her ortama giysiye ajda mı uyum sağlar yoksa bileklik mi? Yatırımlık olacak birde hiç bozdurmayı düşünmüyoruz zaten ihtiyacımız olmayan bir para ve uzun vadede ihtiyacımız olacağını düşünmüyoruz. İşçilikte bileklikte çok oluyor heralde net bilgim yok. Çok kararsız kaldım ajda ve bileklik arasında. Bana fikir verebilir misiniz?

aynoluyonoluyo ajda tekli olmuyor ya gecen yaptim bileklikle taktimda cok tek yalniz🥲😂😂 adana burma da bence hos duruo oda tek olmuyo seviyorum ben takilari takilari tek takicaksan ve yatirim amacli dusunuyorsa 22 veya 24 ayar isciligi az bileklik bak derim

Arkadaslar düğünden kalma ceyrek altinlarim var ileride ev araba icin yatirimlik sakliyorum burma bileziklerimde var takamıyorum bu ceyrekleri ajda alsam zarar edermiyim yaa bilginiz var mı

minik12233 Ajda da genelde zarar olmuyor kuyumcular yatırım için Ajda öneriyor zaten bence neden olmasın geldiği fiyata gidiyor Ajda neredeyse