Geçen hafta katılım eve yazıkdık 3 milyona. 100bin₺ ödedik ama kararsızı 14 gün içerisinde iade hakkımız var. Bi pişman olduk 3 yıl sonra çıkacak ev 3 milyon değer kaybedecek. Biz peşinatsız girdiğimiz için bence bizi zorlicak geç çıkacak. Hem kira hem onu nasıl ödeyeceğiz. Akıl verin çıksam mı kalsam mı. 4 yıllık evliyim ve şu zamana kadar sadece araba alabildik diyorum 3 yıl sonunda 3 milyon₺ olacak. Biz biriktiremiyebiliriz bilmiyorum. Giren memnun kalan giren şikayet eden varsa yardımcı olursanız çok sevinirim 😒
KATILIM EV (yardım)
maco_44 ödeme imkanınız yoksa girmeyin
perimasali802_ sanırım çıkacagız ya. İmkan hem kira hem o bizi yoracak. Kira 20bin₺ ee oda aylık odamesi 25 bin 6 ay sonra 30 bin olacakmış ayda 50bin ödeme olacak açmı kalak😆
perimasali802_ bide bizi kandırdılar. 100bin 6 taksit yapacaz dediler karta.
Gidip 100 bin tek çekim yapmış bankayı arıyoruz bu taksit olmaz diyo. Temsilciyi arıyoruz eeee yanlışlık olmuş bilmem ne diyo
maco_44 vallahi Zor hem kira hem o siz bilirsiniz canim ödeme imkanıniz yoksa girmeyin derim
maco_44 şuan biz katılım evine girdik nisandan beri ödeme yapıyoruz peşinat 550 bin 84 bin katılım ücreti 650 binde ödeme alicaz toplamda 1 trilyon 200 bine girdik aylık 29 bin ödüyoruz biz kirada olmamamiza rağmen çok zorlanıyoruz bizi aşırı yordu bu durum Allah ödeme kolaylığı versin 🥲
maco_44 ay valla bacim zor ya bu zamanda ev sahibi olmak yani ödeyebilseniz girin ama sonuçta bir ev daha var
perimasali802_ 30 mayısta yazıldık yarında kapalıysa 14 gün içerisinde iade var diyo iniallah yaznmaz paramız
maco_44 dekont falan varmi verirler ya biz girecektik vazgeçtik temelden ev aldık ayda 250 bin veriyoruz ama çok zor ya seneye ocakta teslimat ve 4 milyona mal oluyor bize
perimasali802_ Allah kolaylıkla ödemeyi nasip etsin. Sitresten artık hasta olacagım yaa salı günü iptal edeceğiz inşallah yazmaz 100 bin₺
2minnosannesi biz 3 milyona girdik ödemelerimiz daha az siz neden fazla hizmet bedeli flan ödüyorsunuz. Biz 3 milyona 255 bin₺ katılım ücreti aldılar 100bin₺ peşin çekmişler diğeri kalmışto
maco_44 emin evime baktınız mı orası daha uygun gibi geliyor hep
HurremSultan yaa orası peşinat istiyordu bizde peşinat yok. Zaten aklıma yatma 3 yıl sonra elime geçen para para olmicak ki
maco_44 bizim alış ayımız temmuz çünkü 4 ay sonrası çıkması içindi sanırım
2minnosannesi siz araba için mi girdiniz cunki 1.200 bı e ev yok
maco_44 bende istiyorum ama bakalım ya lojman hakkımızı da kullansaydik
HurremSultan evet araba için girdik de çok zor ödemesi falan
Siz kuraya katılacaksın bildiğim kadarıyla en geç 3 yıl diyorlar. Yani bu para 5.ayda da gelebilir
maco_44 Ben çıkmazdım. Sonuçta 3 sene sonra 3 milyon biriktiremeceğiz.
Ama para istediğiniz evi aldirmasa da mali bir destek olacak. En kötü üzerine biraz daha ekleyip ya da kredi çekip yine bir ev sahibi olursunuz. 3 milyon bence 3 sene sonra da azimsanacak bir para olmayacak. Vee 1.5 sene sonra daha rahat ödersiniz geliriniz arttıkça.
- Düzenlendi
maco_44 zamanla ödeme tutarınız artacak diye biliyorum 3 yıl boyunca aynı parayı ödemiyorsunuz baya zor olur onun yerine her ay gram alsın veya faiz haram bazı insanlar önemsiyor bazıları önemsemiyor siz hangi düşüncedesiniz bilmiyorum ama farklı yatırımlarda bulunabilir elinizdeki parayı bankada veya nakit tutmayın deger kazanacak bişeyler yapın