Bayramda tek gelin olarak bütün iş yükünün omzunda olduğunu bilmek ve gelen hiçbir bayrama sevinememek. Eşim tek çocuk. Burda görümce elti postlarını okuyunca bazen iyiki diyorum. Ama bazende hiç istemiyorum ya herşey bana bakıyor deli oluyorum. Biran önce oradaki mesai bitsin bizden tarafa döniyim istiyorum. 😞
Tek gelin olmak..
Yok canım ayrı yaşıyoruz şükür ama yakınız ve yaşlı sayılarlar kendi çapında ev döner ama detaylar ince işler asla bakılmaz. Gelen giden oluyor yapmazsam gelin temizliyor diyecekler gibi hissediyorum.
Aynen dibimde çocuk da var.
eylulunk tek gelin olmak sarayda yaşıyorsun ama külkedisi olarak demişler aynen öyle 😂
eylulunk belliki yeni evlisin çocuk yok şimdiden herşeye atılırsa her zaman onu isterler bazı şeyleri görmezden gel herşeye tamam deme bu seni çok yıpratır sen olmadan önce de bayram vardı onalr tek di onu düşün eşine de Uygun dille anlat
biricik46 bu ben 😂
eylulunk iyide teksen teksin bırak elleme istıyorsan yap istemıosan yapma mecburiyetin yokki allahtan benden bişi bekleyen bi aileye gelin olmadım
eylulunk tek gelinim ve kayinvalidemle ayri ülkelerdeyiz diyeceklerim bu kadar 🤣
- Düzenlendi
İnanın hepiniz haklısınız. Evlenirken ailesini gördüm açıkcası içime çok sinmedi yok yani benim ailem gibi değil gelişigüzel hep hayatları ama eşimle kaç sene konuştum birden ben senle evlenemem diyemedim yapamazdım. Gelen giden de oluyor yaptıkları temizlik temizlik değil, iş iş değil. Birde kaynana aşırı kafa şişirir cinsten. Ben gene pis evde oturup yatamam kendim için de yapıyorum. Rahat olamıyorum. 🤕
Moonlight_ ne güzel ya👌😊
eylulunk tek gelinim ve bir görümcem var kaynanam elinden geldiği kadar temiz bir kadındır bayramlarda misafir bulaşık yemek bende görümcem çalıştığı için (eşinden ayrı) bayramda izine geliyor bı tur o yapıyor yani o konuda şanslıyım sanırım bn
Kesinlikle şanslısınız 👌
eylulunk sağolsun yardımcı olur hep birlikte yaparız herseyi