Kizlar herkese hayırlı bayramlar o kadar kötü bı bayram gecirdim ki anlatamam eşim şuan şehir dışında görevde bn de bayram diye köye gitmiştim bayramin 2. Günü oğlum bahçede oynarken eline mermer parcasini dusurmus yanıma gelince baktım heryer kan revan ben ve görümcem tektik kaynanam gil bayram ziyaretine gitmişlerdi onları çağırdık geldiler oğlumun elini falan temizledik baktık yüzük parmağınin tırnak üstü parcalanmis kp bişey yok kızım pansuman yapalım geçer dedi neyse pansuman yaptık çocuk parmağı oynatıyor ama üst kısmı oynatmıyor bnim de anahtarim eşimin arabada kalınca bnde görümcem gitmisken annemlere gideyim eşim gelene kadar orda kalayım dedim geldik annem acta bı bakalım parmağa dedi açtım annem kalk bu çocuğu hastaneye götür morarmış şişmiş oynatmıyor çocuk dedi anneyalvardim kp çocuğu bı hastaneye götürelim dedim diyince bişey yok falan diye geçiştirdi dedim bn taksi çağırdım hastaneye götürdüm ki oğlumun parmak ucu kemiği kırılmis nasıl ağladım nasıl kahroldum elimden hicbirsey gelmedi yavrum acı çekti söyleyemedi diye işin garip tarafı oğlum hiç aglamadi bu süreçte şimdi ater takildi ben neler yapabilirim bu süreçte küçük olunca insan ne yapacağını sasiriyor