Kızlar selam,
Ben öyle profesyonel makyaj yapan biri değilim ne eyelinerı beceriyoru ne kontor ne başka bir şey. Sadece yüzüme uygun fondöten bulmak istiyorum ama mağazada bakıp aldığım eve gelince sürdüğüm de ölmüşüm gibi bembeyaz yapıyor ya da kapkara yapıyor. Şimdi konu şu ben kendi yüz fotoğrafımı atcam (dalga geçenler olabilir çünkü çok da güzel bi kız değilim 🤣) siz ona göre anlayanilirseniz bana fondo markası numarası hatta gözaltı kapatıcı marka numarası söyler misiniz. Bir de bir kaç tane arvam fotoğraf.

Dediğin şey hakkında bilgim yok ama mahaşallah çok tatlı bir kızsın❤️

duo fondöten yazcaktım yarım yazmış. Çok teşekkür ederim 🥰🙏

firdevskartal konudan bağımsız ama fondotenlik bi yüzün yok bence cildin gayet sağlıklı ve kusursuz duruyor bende fondoten kullanmıyorum ama özel günlerde pure beauty’nin bb kremini sürüyorum hem ton eşitliyor hem parlak bitişli hem de kapatıcılığı da bb kremlere göre güzel

firdevskartal Fondöten olarak da kapatıcı olarak da Note. Ben memnunum baya. Ama bir sürü fondoten kullandığım için kararsız da kaldım açıkçası beaulis de güzel. Bu arada çok tatlı bir kızsın. Kendine öyle bir cümle kullanma bir daha ❤️

firdevskartal yaa yüzün cok güzel bence fondöten kullanma bb krem falan kullan🌸Ayrica cok tatlisin güzelsin kendine saygisizlik etme 😍❤️

firdevskartal hemen hemen ten rengimiz yakın ben note 2 numara kullanıyordum pullanma vs yapmıyordu. Şuan da sadace bb kullanıyorum beaulis medium çok memnunum sadece yüzün çok kuru olduğunda nemlendiriyorum onun dışında her sürüşümde önce süngeri hafif ıslatıyorum öyle sürüyorum yine topaklanma yapmıyor. Şimdi note medium 3in 1 istedim parlıklık veriyor oda güzel

firdevskartal illa fondöten alacam diyorsan lorael true match 3d3w sana olur diye düşünüyorum ince yapılı olmasına rağmen çok güzel kapatıyor yüzünde ağırlık hissi de vermez . Ama bb de kullanabilirsin pure beauty çok güzel yaz için daha uygun

firdevskartal ben maybelline skin tint kullanıyorum 3 şişe bitirdim çok seviyorum birde elf primer tam cildine yapıstırıyor pürüssüz oluyor yani ama rengin benden cok koyu bilmiyorum eger olmuyorsa 2 fondoten karıstır olmadı bosver zaten güzelsin 🌸

firdevskartal ben pek kullanmam güneş kremi kullanıyorum sadece düğün ve davetlerde Arap fondöten kapatıcı kullanıyorum cilt kusurlarını örtüyor 🫠

6 gün sonra