2 yıllık evliyim eşimle ⅔ aydır çocuk istiyoruz heyecanla korunmasız ilişki yaşıyoruz ovulasyon ile yumurtalamamı takip ettim yine olmadı her ay adetim gecikicekmi diye bekliyorum her defasında adet oluyorum son 2 aydır adetim ⅘ gün önce geliyor eşimde 6 ay önce ameliyat oldu acaba ondan mı kaynaklandı diye düşünüyorum 😔😔
Kızlar acil
Zehraozcan99 ne ameliyatı oldu canim
Lal38in apandisit canım
Sperm testi verdin bi canim etkileyebilir belki
Lal38in yardımın için çok teşekkür ederim tatlım deniycez bakalım
Zehraozcan99 genelde folik asit veriyolar ama canm kullanıyor musun benimde öyle bir sıkıntım olmuştu kullndm bir ay sonra kaldım
Edannannesi_1 hep kulanmıyorum aslında tatlım ama denicem desteğiniz için çok teşekkür ederim 😊
Zehraozcan99 folik asit kullanin 🙂
En az bir yıl deneyin der dr lar eğer yaşınız çoksa 6 ay deneyin olmuyorsa bir dr görüşü alın ama benim dr um herşey yüzde yüz elverişli olsa bile hamile kalma şansın yüzde yirmibeş demişti öncelikle sakin olun akışına bırakın kafayı takıp stres yapmak da olumsuz etkiler
Zehraozcan99 ne demek canm bnde geçtim o yollardan
Zehraozcan99 Selam canim Apedisitden faiz duwmez canim adetin once olmasida iyidir hamile kalmaya işaret ediyo gecikmesinde adet olacaqsan once olmasi iyidir qabaga atdiqca hamile kalmak kolay oluyo
Tenshi aynen o da çok etkiliyor
Gurcu teşekkür ederim canım yardımın için
Tenshi yaşım 22 herhalde hep kafaya taktığım içinde oluyor böyle yardımın için teşekkür ederim bu arada 😊
- Düzenlendi
Nesse deniycem bakalım canım 😊