Günaydın kızlar ☺️ benim eşim çok anneci herseyi annesine söyler saate bir annesiyle tlfnda konuşur aynı şehirde değiliz ama herseyin içinde varlar. sizin eşleriniz de böyle

Asya4343 asla değil olamazda ben buu sebeple boşandım cook cok büyük bir sorun tabıkı tek sorun bu değildi sürekli konusurlardı telde her hafta sonu bıze gelmek isterlerdi oglunu sürekli gaza getirirdı benım yanımda oğlunu baska odaya kapatır çıkmazlardı vs.. madem oğlunu paylaşamayacaksın niye evlendirıyosun aman aman uzak olsunlar su an ki eşimde kesinlikle böyle bır sey yasamıyorım her sey dozunda olması gerektiği gibi çokta severim kayınvalıdemı eşim aramasa ben arar sorarım insallah sizde problem olmaz ama bence bu kadar bağlılık iyi değil….

Mera3939 bizde ailesi çok önemli her eve geldiğinde sorar konuştun mu annemle diye hayır dersem niye aramadin ara hemen der kavgalarimiz sorunlarimiz ozelimiz herseyimizi kaynanam biliyor aslında eşim okul döneminden beri tek başına yaşadığı için ailesine çok bağlı herseyi söylediği için hala söylemeye devam ediyor

Asya4343 özelını anlatmak nedir ya bizde bire-bir aynı durumları yaşamıstık herseyımızı anlatırdı kadın benden bende ondan nefret etmıstım kısura bkmayın ama suankı evlılıgınızı ve ilerisini hiç sağlıklı bulmuyorum mesafenizi koyun baştan hergun aramak ne demek üstelik zorla asla aramam ben istemedıkten sonra..allah kolaylık versin ama işiniz cok cok zor..

Bende ilerisini görmüyorum evliliğin evlendim evleneneli çok sıkıntı çekiyorum her yerden patlak veriyoruz bilmiyorum ilerde ne olur 🙄

Benim ki ablacı saatlerce konuşurlar hiç usanmadan rşim onun sözünü dinler ağzını açsa tamam der.

Asya4343 Hayır canım eşimin annesi memlekette ayda yılda bir arar ben sürekli hatırlatırım ara diye eşim evin en küçüğü kv düşkündür ona

Asya4343 hayır değil. Asla olamaz da evlendi barklandi artık. İstediğimiz şeyi istediğimiz zaman alır yapar istediğimiz şekil eğleniriz.

Asya4343 hayır, aslaaa 😁👍 biz görücü usulü evlendik. Evlenmeden önce oturup iyice konuştuk. Eşim dedi ki evde olan evde kalır. Ne sen ailene anlatırsın ne de ben aileme anlatırım. Aramizda hallederiz dedi. Eger ki evde olan şeyleri,ya da konuştuklarimizi annene anlatırsan cok kötü oluruz dedi. Taaaam aradigım koca adayıydı kendisi. 3 yıllik evliyiz. Daha bi kelime bile etmemiştir annesine. Aynı şekilde bende 😊

Sedaa bende görücü usulü evlendim bende konuştum ama ona söylediğim zaman inkar ediyor ben buyum diyor

Asya4343 benimki de biraz öyle malesef kaynanam da çok meraklı eşim aramasa o arar her gün beni arar kızımla görüntülü konuşur eşim haftada bir iki kez yanına uğrar mutlaka annesinin tek erkek çocuk olduğu için ben de ses etmiyorum. Ama aramızda sorun yok kaynanam zararsızdır o yüzden dert etmem

2 ay sonra

Mera3939 canım peki geçmişi sorar mı eşin yani ilk eşinle yasadigin her şeyi ilişkini bile

Hesap21 asla sormaz ilk zmaanlar ben gerektiği kadar anlatmıstım sebeplerini vb konu orada kapandı birdahada açmadı cnm