elifdedimbededim Kızlar başlıkta yazıldığı gibi. Somra elimle çektim çıkardım ama içindeki birez elime birez vajinaya bşrwz da yataga sürüldü. Ay ilaça gerek var mı yoksa yarın gidip alıp kullansam olur mu
Sutlucikolati elifdedimbededim bi doktor prezervatif penis boyutuna gore kullanilmadigi icin vajinanin icinde kaliyor demisti aklinizda bulunsun
kaardelen elifdedimbededim Sanmıyorum bir sorun olacağını ama siz yine de ilaç kullanın. İyice iç kısmını da yıkayın vajinanızın.
elifdedimbededim Sutlucikolati yok cnm bize uygun da benim hatam. Geri çekilirken aşırı sıktım kendimi ve sanırım o ara oldu. Hep kullandıgımız marka ve aynısı 7 yıldır ilk kez oluyo. Huylandım çıkarırken oenis de içinde küçülünce kaldı. Eşim şimdi ilaç almaya gitti. İnşallah işe yarar ya
elifdedimbededim kaardelen eşim gitti almaya bakalım ya . İnşallah olmaz çok da dikkat ederim aşırı huylanıyorum lastik gibi iğrenç of
elifdedimbededim kurabiyevarsimitvar nasıl insanların içinde kalır diyordum 🤣 Ya içde içimden çıkarken o prez kaygan oluyorya içim gıcıklanıyo kendimi sıktım eşimde bekledi 3-4 dk e bende sıkınca sanırım penis de küçüldü ve içerde kaldı ama baya dıştaydı çektim aldım içeri gitti mi bilmiyorum bi ıslaklık vardı ama inşallah olmaz daha bebem 10 aylık ya