Olayı baştan anlatayım bayramın son günü eşim kendi kendine gezmek istedi ilk 3 gün bizimleydi zaten neyse tamam dedim nereye gideceksin dedim bilmiyorum ki bakıcam dedi kiminle gidiceksin dedim bilmiyorum bi ariyim kim gelirse dedi yanımda da arayıp davet ettiği arkadaşları oldu ancak gelen olmadı. Neyse bi kaç kere sordum nereye kimle diye bilmiyorum falan diyince içime şüphe düştü biriyle görüşecek gibisinden. Bu zamana kadar hiç böyle bi şey görmedim telefpnunda bu arada bi şey yakalamadım sadece vesvese oldu. Bu arada dışarıya çıkınca da beni 2 kere aradı sonra 3 saate döndü zaten yürümüş dolaşmış ama içimde şüphe oluştuğu için eşimin hat uygulamasından dökümanına baktım dışarıda olduğu saatler içerisinde biriyle mi konuştu naptı diye kimseyle de konuşmamış neyse eşime mesaj gelmiş kod mesajı uygulamadan oda bana sordu bende bilmiyorum ki fatura fiyatlarına bakmak için girdim dedim sonraki gün aklıma takıldı kod gelmemesi lazım böyle döküman şifresi falan mı istedin yanlışlıkla dedi o ne dedim emin misin bakmadığına arama kayıtlarına falan dedi bende telefondan bakarım niye oradan bakayım ki dedim yalan söyleme dedi ne zaman yalan söyledim ki şimdi söyleyeyim dedim konu kapandı işte böyle baktığımı söylemek istemedim çünkü eşim bana güvenmiyor gibi bir şey düşünmesini istemedim sadece içime bi anda bi vesvese düşmüştü ve bunla baş edebilmek için baktım. Eşim de sorunca inkâr etmek zorunda kaldım fakat yalan söyledim diye çok vicdan azabı çekiyorum. Hiç yalan söylemeyen yalandan nefret eden biriyim hiç bu zamana kadar da söylemedim nasıl kurtulucam bu histem