Sinsipisi Kızlar doğum yaptım kendimi toparlamak istiyorum böyle uygulamalar var siz yaptırdınız mı memnun kaldınız mı hangileri işe yarıyor ne önerirsiniz
TombulHatun Sinsipisi asla kalıcı sonuç vermiyor eşimle gittik işlemleri bıraktığında şişmeye devam biz kalıcı bir sonuç göremeedik malesef. Benim de yapmadğm şey kalmamış ya 😂
Moonlight_ Sinsipisi g5 yaptirmistim ben vücudum sIkilassin diye ama @TombulHatun dedigi gibi seanslar bitti sonra yine eski haline gelmisti vücudum bosu bosuna o kadar para verdim🤣 Kendim bu yagi ve masaj aletini aldim her gün yarim saat yaptim 3. 4. Gün hafif bi fark görmeye baslayinca devam ettim 🤣 Bu arada benim ilk masaj aletim kabloluydu ve agirdi ama bayaaa güclüydü bu görseldekini sonrasinda aldim daha hafif ama etkiside cok iyi
cananlcm TombulHatun denedikten sonra yemek düzeninize eskisi gibi devam ettiyseniz vermez öyle duymuştum sizde öyle mi yaptınız ondan dolayı mı bi sonuç göremediniz acaba
TombulHatun cananlcm malesef ki bizde öyle olmadı eşimde bende diyet yaparak devam ettik işlemlere ama işlemleri bırakınca o şekillenme kayboldu
TombulHatun Sinsipisi rasping elektro diğeri de g5 di sanırım 3 işlem paket olarak almıştk, 2 seans da ödem atan bi kıyafet vardı ona girmiştik ama biz memnun kalamadk ya malesef