Ay hiç de tarzım değildir öyle fenomen urunlerinj almak ama kilom artık başıma dert olduğu için her yolu mübah goruyorum 😂😂 kahveye karşıyım normalde annemde forx5 mi ne öyle bir şey alırdı alma sakın derdim. Ama gönlüm de bı yandan şu umrantonun kahvesini bı dene diyor 😂 deneyen var mı aranızda? Duygusal açlık mıdır nedir şuan çok hafif açlığım var yemesemde olur ama sürekli ağzıma bişe atasım geliyor iştahim maşallah😬😬
Kullanan varsa fikirlere açığımmm
Umrantoo kahvesini deneyen var mı ?
anonim9 hepsi fasa fisooo istahi kapatmak istiyorsan en dogal yöntemi sana söylimmiii
anonim9 hiç birşey tek başına kilo verdirmez ben fatmasinin hindiba kahvesini içiyorum senelerdir nescafeden daha faydalı diye içiyoruz nescafe filan yerine biz eşimle hindibağ içiyoruz, umrantonunkini de aldm içiyorum ama zayıflama ümidiyle almadm kahvem bitti tek kullanmlık ofiste rahat olur diye aldm, boğazı tutmadkça olmuyor 😂
Moonlight_ neymiss moniiim dalga geçme benimle ahahsjshd
TombulHatun diyete girdim ama canım istiyor işte zor dayaniyorum 😂 hani iştah falan kapatır diyoooolaaar 😂 belki iyi gelir diye heves ettim hindiba falan varmış 😂
Moonlight_ boğazını tut ahhahahaa🤣
anonim9 kahvenin kendisi hindibağ kahve diye geçiyor ben senelerdir farmasinin içiyorum birşeyimi kapatmadı 😂😂
Sutlucikolati monii benim sıkı takipçim diyet koçum ondan her şey bekliyorum şuan 😂😂😂😂
TombulHatun ahshshdhd sağol çok açıklayıcı oldu 😂😂
Sutlucikolati hahaha yok degil🤣
anonim9 sevmedigin seylerden yap mideni bulandirt bak ozaman yiyemezsin ahahahahah🤣🤣🤣🤣🤣
Moonlight_ brokoli yaptığım zaman midem bulandiginda birkaç saat sonra daha fazla yiyorum ahshdhdhdhd
anonim9 senn bensin 🤣
Moonlight_ tuzsuz yapmakta mantıklı ister istemez yiyemiyosun🤣
Sutlucikolati şuan bile düşününce midem bulandı ahahahs çok kötü bu huy ama napaliiiimmm 😂
anonim9 nasil yaaa 🤣