• Muhabbet
  • Umrantoo kahvesini deneyen var mı ?

Ay hiç de tarzım değildir öyle fenomen urunlerinj almak ama kilom artık başıma dert olduğu için her yolu mübah goruyorum 😂😂 kahveye karşıyım normalde annemde forx5 mi ne öyle bir şey alırdı alma sakın derdim. Ama gönlüm de bı yandan şu umrantonun kahvesini bı dene diyor 😂 deneyen var mı aranızda? Duygusal açlık mıdır nedir şuan çok hafif açlığım var yemesemde olur ama sürekli ağzıma bişe atasım geliyor iştahim maşallah😬😬
Kullanan varsa fikirlere açığımmm

Medusa of inanmıyorum da işte nefis mi derler ne derler şeytan giriyor aklıma 😂😂

anonim9 hiç birşey tek başına kilo verdirmez ben fatmasinin hindiba kahvesini içiyorum senelerdir nescafeden daha faydalı diye içiyoruz nescafe filan yerine biz eşimle hindibağ içiyoruz, umrantonunkini de aldm içiyorum ama zayıflama ümidiyle almadm kahvem bitti tek kullanmlık ofiste rahat olur diye aldm, boğazı tutmadkça olmuyor 😂

TombulHatun diyete girdim ama canım istiyor işte zor dayaniyorum 😂 hani iştah falan kapatır diyoooolaaar 😂 belki iyi gelir diye heves ettim hindiba falan varmış 😂

anonim9 kahvenin kendisi hindibağ kahve diye geçiyor ben senelerdir farmasinin içiyorum birşeyimi kapatmadı 😂😂

anonim9 inanma böyle seylere de bende kahve işine biraz inanıyorum cünkü kahve bagımlısıyım ve kahve içtigimde midemi tutuyor normal kahveden bahsediyorum filtre ve türk kahvesi içerim

Sutlucikolati monii benim sıkı takipçim diyet koçum ondan her şey bekliyorum şuan 😂😂😂😂

rouge_ ay sade icebilsem de bende içsem ama nerdeeee

Sutlucikolati şuan bile düşününce midem bulandı ahahahs çok kötü bu huy ama napaliiiimmm 😂