Kızlar ip askı elbise giyeceğim askısız bir sütyen almam lazım. Bedenim 90C bana uygun olur mu siz kullanıyor musunuz öneri istiyoruuum.
Askısız sütyen önerisiiii 🆘💅
🧚🏻♀️🧚🏻♀️
🆙🆙🆙
Ayhhh burda hiç geri dönüş yok ya
14949894 her yerde var sadece uca takılıyor gorunmesin diye gogusleri sarkık olmayanlar rahatlıkla kullanır kimse anlamıyor eşim dahil sanki normal camasırım var gibi tabi asırı büyük ve asagı bakan gogusler ne kadar sever bilmiyorum sonucta bant sadece ucu kapatıyor toparlamıyor dur fotosunu atıcam elime hangisi geçerse kullanırım sadece bazılarının yapıskanı güclü oluyor o da sorun degil ben kendimi cekip cevirebiliyorum bebek yagı sürüp gine canım acıtmadan cıkarırım ki zaten bir yuvarlak bant düsün içi bos gogus ucunun degdigi yer bos yapıskan orda yok kenarlarda var ki can yakmasın hatta bikini altında da takıyorum sudan mudan cıktıgımda gogus uclarım hic belirgin olmuyor
rouge_ bunlar benim hayatm seneelrdir kullanıyorm ama ben sütyen içine kullamıyorm toparlayıcı kullandğm için içinde sünger filan yok uçlarım belli olmasn diye hep kullanırım mükemmel bir ürün
14949894 emzirken çok zor oluyor her seferinde çıkar kabına koy tak ama ben mecbur uğraşıyordm
TombulHatun aynen bende senelerdir kullanırım o tel vs acısından kurtuluyor insan
rouge_ ben çok istesem de takamadığım için güzel sütyenlerden 😂
TombulHatun aynen canım