Kızlar ip askı elbise giyeceğim askısız bir sütyen almam lazım. Bedenim 90C bana uygun olur mu siz kullanıyor musunuz öneri istiyoruuum.

🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

🆙🆙🆙

Ayhhh burda hiç geri dönüş yok ya

• Düzenlendi

pinkkkk gogusler sarkık degilse gogus ucu bandı kullanabilirsin ben kullanıyorum ozellikle yazları cok rahat her kıyafet giyiliyor pratik ve özgür

rouge_ göğüs ucu bandı nasıl, nerde bulabiliriz?

14949894 her yerde var sadece uca takılıyor gorunmesin diye gogusleri sarkık olmayanlar rahatlıkla kullanır kimse anlamıyor eşim dahil sanki normal camasırım var gibi tabi asırı büyük ve asagı bakan gogusler ne kadar sever bilmiyorum sonucta bant sadece ucu kapatıyor toparlamıyor dur fotosunu atıcam elime hangisi geçerse kullanırım sadece bazılarının yapıskanı güclü oluyor o da sorun degil ben kendimi cekip cevirebiliyorum bebek yagı sürüp gine canım acıtmadan cıkarırım ki zaten bir yuvarlak bant düsün içi bos gogus ucunun degdigi yer bos yapıskan orda yok kenarlarda var ki can yakmasın hatta bikini altında da takıyorum sudan mudan cıktıgımda gogus uclarım hic belirgin olmuyor

rouge_
          oldu bir sürü cesidi var benimki standart olan silikonda var ben sevmiyorum kalın oluyor bant rahat cıkar at ince de giysen belli degil

pinkkkk valla benim de aynı yaa biraz sarkık duruyor emdiği için 🥹

rouge_ değişik birşey ama emzirenler için tak çıkar hele de dışarı da zor olmaz mı ki?

rouge_ bunlar benim hayatm seneelrdir kullanıyorm ama ben sütyen içine kullamıyorm toparlayıcı kullandğm için içinde sünger filan yok uçlarım belli olmasn diye hep kullanırım mükemmel bir ürün

14949894 emzirken çok zor oluyor her seferinde çıkar kabına koy tak ama ben mecbur uğraşıyordm

rouge_ ben çok istesem de takamadığım için güzel sütyenlerden 😂