SuVeAtes Holaaaaaa nasılsınız kızlar napıyorsunuz. Fikfiklere devam dimi 😁 Ben kocadan uzağım 2 hafta kadar sonra güzel bir kavuşma olacak inşallah 😁🔥 Var mi bakalım bilgi Aktarımıniz bende yok 3 forum arasında cirit atıyorum 😂
Moonlight_ SuVeAtes bende 2 hafta sonra türkiyeye ucuyorum insallah bu bilgiyle alin ne yapiyorsaniz yapin simdi🤣
lgrth SuVeAtes benimde kocam bugün geliyor bir iki gece memleketlerde takılırz sonra son bir deniz tatili için evimize geçicez inşallah ay sonu da evimizi tam zıt şehre taşıyoruz iki çocukla bu sıcakta napıcaz Allah Kerim 😂 ha birde artık kilo vermem lazım gecelikleri üstüme yakıştırmak için 😂
anonim9 SuVeAtes fikfik devamde kaç gündür rahatlayamiyorum ahshshdh adamcagiz elinden geleni yapıyor ama olmuyor neyse duzelicez inşş 😂😂😂 onun haricinde bende kilo vermeye çalışıyorum hayatım çok bok şuan başka da bişe yok 😂😂
ayazz SuVeAtes oooo sen nerelerdesin seni görünce fikfik postu sandım başlığı görünce değilmiş kocanın yokluğundan mı kaynaklı 😄😜😉 Bende ev işi çocuk derkene akşam oluyor her gün aynı şeyi yalşıyorum sanki farklı bi güne uyanmadım da aynı günü bi daha yaşıyor gibiyim sıradan düz dümdüüzz bi hayat 😄 Sen nasılsın hayat nasıl gidiyor ateşliperidem🔥💖
blondee SuVeAtes Cnm bu kelimeyi kidse yazsan askı yersin Buraya edep uğramamış 😝😝 (perideye laf gelen posttaki ironi) jsjsjd
SuVeAtes lgrth Sus kız öyle ama 😂😂 bizde öyle derler tam söyleyenler sansür koyar ama benim pek alışkanlığım değil sansür koymak söyleyince hepsini söyle gitsin 😁😁
SuVeAtes lgrth 😁😂 benimde kilo vermem lazım offf yemek çok güzel ama kilo derdi olmayınca 🥲 Ayy allah yardımcın olsun valla taşınma işi hele çocukla çok zor
lgrth SuVeAtes evet ben bir hafta çok güzel dikkat ettim sporla beraber ama bayramdan bu yana da acısını çıkardım düzene oturtmam lazım 😂 evime gideyim de gazlayalım birbirimizi 😂
SuVeAtes anonim9 En kısa zamanda zirvenin en güzel noktasında rahatlarsın inşallah ay valla sıkıntı oluyor öyle olmak. Geçenlerde bende de olmuştu. Şükür kavuştum rahata sonradan 😂😂
SuVeAtes ayazz Kocasız kaldım 😭😭 elimi ayağımi çektim postlardan 😂 çok şükür iyiyim ya memlekete geldik kızımla bir kaç ay değişiklik olsun dedik ama biz daha fazla dayanamayacağız eşimle 😂 hele kavuşma zamanı gelsin yakarız yine buraları